Bitcoin Profit

Bitcoin Profit

Heeft u plannen om in Bitcoin te investeren? Wilt u een investeerder worden die veel geld verdient? Kies dan niet voor Bitcoin Profit hier raakt u alles kwijt.

Ons doel is om u te helpen geld te verdienen met Bitcoin. Zonder het risico blootgesteld te worden aan een Bitcoin Profit-zwendel. Al uw geld verliezen is vreselijk en helaas iets dat veel te veel mensen hebben meegemaakt. Bitcoin Profit heeft ertoe geleid dat veel mensen hun volledige investering zijn kwijtgeraakt.

Als u interesse heeft in Bitcoin en een manier wilt vinden om geld te verdienen is dit natuurlijk mogelijk. eToro is een veilige broker waar u Bitcoin verkopen en kopen kunt. eToro is ook gereguleerd en u loopt niet het risico dat uw geld gewoon verdwijnt. De minimale storting is ook 100 euro en u kunt de investering precies gebruiken zoals u dat wilt.

Lees onze Bitcoin Profit-recensie voor meer informatie over deze zwendel. Laat u niet misleiden door Bitcoin Profit Fraud, maar wordt met onze hulp een slimme investeerder.

Is Bitcoin Profit oplichting?

Bitcoin Profit is een zwendel die bestaat om u te misleiden tot het doen van grote stortingen die u dan nooit meer zult zien. Het is ontworpen om mensen te misleiden en te geloven dat u geld kunt verdienen met Bitcoin. Ze beloven dat je binnen 24 uur veel geld kunt verdienen met Bitcoin. Het enige wat u hoeft te doen is geld storten en zij regelen de rest voor u. De waarheid is dat uw geld gewoon weggaat.

Hoe ze zeggen dat Bitcoin Profit zou moeten werken

Bitcoin Profit is bedoeld als een exclusieve groep voor mensen die snel en gemakkelijk miljonair willen worden. Het zijn handelsrobots die het werk voor u doen en de cryptocurrency-markt volgen. U hoeft zelf niets te doen, het is hun systeem dat alles doet. Het systeem bepaalt wanneer er het beste kan worden geïnvesteerd, aangezien het een slim systeem is en de handelsrobots geavanceerd zijn.

Wanneer u zich aanmeldt op hun website krijgt u toegang tot hun “handelsplatform”. Dit is niet echt, maar het zal eruit zien zoals het is. Het lijkt ook alsof u winst maakt en daarom wordt u gemotiveerd om grotere stortingen te doen. Je zult grotere winsten blijven maken, maar op een dag zullen ze zeggen dat je alles kwijt bent. Of ze zullen helemaal geen contact met u opnemen als u vraagt om de winst op te nemen.

Uw geld met Bitcoin Profit zal op mysterieuze wijze verdwijnen en het is onmogelijk om werknemers van Bitcoin Profit te bemachtigen.

Wat is de waarheid over Bitcoin-winst eigenlijk?

Bitcoin Profit werkt in plaats daarvan op een heel andere manier. Zodra u een storting doet gaat uw geld verloren. Zelfs hier is het voor u onmogelijk om deze terug te krijgen. Maar de zwendel houdt hier niet op, het wordt erger. Nadat je een storting van $ 250 hebt gedaan, zullen ze je om nog meer geld vragen. U zult geen geld verdienen met Bitcoin Profit.

Hoe Bitcoin Profit u probeert te misleiden

Waarom storten veel mensen dan vandaag nog steeds geld met Bitcoin Profit? De waarheid is dat het niet altijd gemakkelijk is om te weten of deze sites oplichting zijn of niet. Zeker niet als je een beginner bent met cryptocurrency of voor mensen die wanhopig geld willen verdienen. De belofte dat u binnen 24 uur duizenden kunt gaan verdienen is voor velen verleidelijk. Omdat er tegenwoordig onder mensen een groeiende interesse is om online geld te verdienen, voelen de methoden van Bitcoin Profit als absoluut de beste.

Ze verleiden je met nepmarketing, alles van artikelen over beroemdheden en individuen die rijk zijn geworden. Wat veel mensen het gevoel geeft dat het gebruik van Bitcoin Profit veilig en gemakkelijk is. De artikelen zien er echt uit, veel zien eruit als Aftonbladet of andere artikelen. Wat de video natuurlijk tot een sensatie van de ene op de andere dag maakte.

Valse reclame

Bitcoin Profit maakt gebruik van slimme (en nep!) Marketing. U vindt online meer dan één positieve Bitcoin-winstrecensie. Dit komt van sites die beweren te hebben geprobeerd Bitcoin Profit te gebruiken en vervolgens vrijwel onmiddellijk winst te maken. In de recensie praten ze ook over andere artikelen die zeiden dat het nep was, maar zeggen dat dit niet klopt. Het kan je duidelijk doen geloven dat alles op de goede manier is gegaan, maar de waarheid is dat degenen achter de zwendel hiermee omgaan. Degenen achter de zwendel hebben meer dan één website om u te verleiden een aanbetaling te doen.

Bitcoin Profit verdient elke keer dat iemand een storting doet en aangezien zoveel mensen stortingen doen, is het het harde werk waard om de zwendel in stand te houden. Heb je misschien gelezen over Bitcoin Profit Filip Hammar? Zijn naam komt heel vaak voor als het gaat om Bitcoin en geld verdienen. Het is omdat oplichtingssites zoals Bitcoin Profit de naam van Filip Hammar hebben gebruikt om hun producten op de markt te brengen. Het is echter niet alleen hij die volgens Bitcoin Profit hun site heeft gebruikt.


Andere beroemdheden noemden:

 • Fredrik Strage
 • Camilla Läckberg
 • Fredrik Reinfeldt
 • Leif GW Persson
 • Zlatan
 • Linus Wahlgren

Geen van deze heeft Bitcoin Profit daadwerkelijk gebruikt en zijn daarom geen investeerders. Bovendien heeft iedereen ervoor gekozen om zijn advocaten erbij te betrekken en aangifte te doen bij de politie voor de valse informatie die wordt verspreid.

Valse beoordelingen en recensies

Om u het vertrouwen te geven dat Bitcoin Profit de juiste keuze is en dat u geld gaat verdienen, zijn er veel nepbeoordelingen en recensies. Volgens een Bitcoin Profit-beoordeling hadden ze binnen 24 uur al een winst van ongeveer 1300 euro gemaakt – ongeveer 13.000 kronen. Dit met een kleine aanbetaling van slechts 250 euro.

Veel van deze recensenten hebben zelfs Facebook-pagina’s en -profielen gemaakt om u te misleiden om een ​​Bitcoin Profit-investeerder te worden. Het is overal op Zweedse sociale media via Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast zijn er veel accounts die reageren op opmerkingen van mensen in verschillende groepen.

Een groep “Verdien thuis geld” geeft veel commentaar op de voordelen van het worden van een investeerder in Bitcoin. De waarheid is echter dat dit profielen zijn die uitsluitend zijn gemaakt om hun gebruikers te misleiden.

1. De registratie bij Bitcoin Profit

In het begin is alles eenvoudig en ziet het er erg goed uit. De website is stijlvol, gebruiksvriendelijk en heeft een indrukwekkend design. Allemaal om u het vertrouwen te geven dat u een goede keuze heeft gemaakt. Registratie is ook eenvoudig bij Bitcoin Profits, u moet uw naam, e-mailadres en uw telefoonnummer invullen.

Ze zullen u dan vragen om uw gegevens te verifiëren met uw bank-ID. Om je een beetje gestrest te maken, tikt er een klok. Zodra je dit allemaal hebt ingevuld, stort je je geld en word je vrijwel direct gebeld door een persoon van Bitcoin Profit.

2. De rechter achter Bitcoin Profit belt je minstens 50 keer

Zodra u uw nummer heeft vrijgegeven beginnen de oproepen. Ze willen dat je direct een storting doet, vaak zijn ze ook niet blij dat je maar 250 euro stort. Maar ze willen dat je op zijn minst een aanbetaling van 10.000 kronen doet. Het zijn ook niet alleen maar oproepen die u constant zult krijgen. Maar zelfs uw e-mail wordt gevuld met e-mails van bedrijven over de hele wereld, die ook uw geld willen.

De mensen achter Bitcoin Profit zullen eerst aardig zijn en hun best willen doen om jou te helpen. Ze zullen uitleggen waarom Bitcoin Profit de beste investering is die je ooit hebt gedaan. Hoe hun handelsrobots de beste in de branche zijn. Er wordt u een dagelijkse winst beloofd en u wordt aangeraden een grotere storting te doen dan voorheen.

3. Ze willen dat je minimaal € 250 stort

Om met Bitcoin Profit aan de slag te gaan, moet je minimaal een storting doen van 250 dollar / euro, dat is ongeveer 2500 kronen. Bitcoin Profit gelooft dat dit alles is wat u nodig heeft om geld te kunnen verdienen. Ze willen dat u de storting samen met uw bank-ID doet, en het geld wordt rechtstreeks van uw rekening afgeschreven. Bitcoin Profit zal u ook proberen te overtuigen om een grotere storting te doen. Dit zodat u nog meer geld kunt verdienen en een van hun investeerders kunt worden die elke dag duizenden dollars kunnen verdienen.

4. Wanneer u geld stort in Bitcoin Profit

Zodra u geld heeft gestort, heeft u toegang tot hun “systeem”. Daar kunt u uw investering volgen en zien hoe uw geld groeit. Dit is oplichterij, en in plaats daarvan verdwijnt uw geld zodra u een storting doet. Maar het is een manier voor Bitcoin Profit om u een nog grotere investering te laten doen. Ze willen dat je gemotiveerd bent om te zien hoe de aanbetaling is gegroeid, zodat je meer geld wilt storten.

5. Ze bellen je opnieuw

Zelfs nadat u een storting heeft gedaan, zal Bitcoin Profit keer op keer bellen. De oproepen worden niet beëindigd en er is niets dat u kunt doen om ze te stoppen. De reden hiervoor is dat ze een eigen callcenter hebben waar ze hun klanten kunnen blijven bellen. Dit betekent ook dat ze kunnen bellen vanaf geheime nummers, en zelfs vanaf verschillende nummers. Dus het blokkeren van hun nummers zal u niet helpen.

Als u geen aanbetaling wilt doen, kunnen ze u ook bedreigen om u voor grote bedragen aan te klagen. Veel mensen hebben zowel hun telefoonnummer als hun e-mailadres volledig moeten wijzigen nadat ze deze informatie hebben vrijgegeven. De gesprekken eindigen niet, maar ze gaan door en gaan op elk moment van de dag door.

6. U zult uw geld nooit meer terugzien

U zult uw geld nooit meer zien met Bitcoin Profit. Velen hebben duizenden dollars verloren door deze Bitcoin Profit Bluff. Wanneer u uw storting en uw winst wilt opnemen, krijgt u de mensen achter Bitcoin Profit niet meer te pakken. Als alternatief krijgt u te horen dat al uw winsten zijn verdwenen omdat uw Bitcoin zijn waarde volledig heeft verloren.
Er zijn ook gevallen waarin mensen hun account hebben laten hacken en al hun geld is verdwenen. U kunt natuurlijk aangifte doen bij de politie, maar de trieste waarheid is dat u, zoals veel investeerders, uw geld simpelweg niet terugkrijgt. Vaak wordt er niet eens een onderzoek gestart omdat de politie niets kan doen.

7. Open in plaats daarvan een eToro-account

Als je echt investeerder wilt worden en je hebt interesse in cryptocurrency, dan zijn er betere manieren om dit te doen. eToro is een gereguleerde en veilige beurs van waaruit u cryptocurrencies kunt verhandelen. U kunt ook proberen Bitcoin te verhandelen en leren hoe het werkt bij eToro.

Voordelen van eToro:

 • Gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission
 • CFD-handel en sociale handel
 • De minimale storting is 100 euro
 • Uw transacties zijn veilig
 • Demo-accounts om u te helpen begrijpen hoe de markt werkt

Hoe u uzelf kunt beschermen tegen Bitcoin-winstfraude

Het gebruik van Bitcoin Profit en vergelijkbare sites betekent één ding: u verdient geen geld. Het is dus belangrijk dat u zich tegen fraude beschermt. De meeste oplichting zoals Bitcoin Profit gebruiken sociale media om hun slachtoffers te vinden. Er zijn artikelen met beroemdheden maar ook gewone mensen die zeggen rijk te zijn geworden met de site.

Bij het lezen van een artikel is het belangrijk dat u onderzoekt of het waar is of niet. Bitcoin Profit werkt omdat mensen hun zwendel plegen en omdat velen ervoor kiezen om hun informatie niet dubbel te controleren.

Bitcoin Profit is ook slechts een van de vele sites die alleen worden gebruikt om mensen te misleiden. Het is beschikbaar onder veel verschillende namen – maar ze hebben allemaal één ding gemeen – ze willen dat je gelooft dat het mogelijk is om snel rijk te worden. Houd er rekening mee dat Bitcoin en andere cryptocurrencies een langetermijninvestering zijn en dat het niet van de ene op de andere dag rijk zal worden.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Om het u gemakkelijker te maken om te begrijpen wat Bitcoin is en hoe u uzelf kunt beschermen tegen oplichting, hebben we een FAQ-sectie samengesteld met veelgestelde vragen en antwoorden.

Hoe weet ik of het oplichterij is of niet?

Helaas zijn er tegenwoordig veel sites waar het moeilijk is om te zien of het oplichterij is of niet. Een gedachte die je altijd moet hebben, is dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, het te mooi is om waar te zijn. U zult geen baan vinden waar u duizenden dollars per dag kunt verdienen. Zeker niet met een Bitcoin Profit-account en accounts op andere vergelijkbare sites. Controleer de pagina ook altijd zorgvuldig. Googeld bij voorkeur nog een keer te weinig.

Hoe doe je veilige investeringen?

Als u een beginner bent, kan het moeilijk zijn om te weten hoe u kunt beginnen met winkelen en cryptocurrency kopen. Maar het is niet zo moeilijk als u misschien denkt. Er zijn twee veilige manieren om in cryptocurrencies te handelen: via een Zweedse makelaar of een beurs. Er zijn verschillen tussen deze, dus het is belangrijk dat u de manier kiest die het beste bij u past. Het beste dat u kunt doen, is leren hoe u met Bitcoin en andere valuta’s kunt werken. Veel beurzen bieden een demo-account aan, zodat u de markt kunt leren kennen.

Waarom kunt u uw geld niet terugkrijgen van oplichting?

De waarheid is dat degenen achter oplichting zoals Bitcoin Profit erg slim zijn en precies weten hoe ze kunnen voorkomen dat ze worden gepakt. Dit komt omdat ze geavanceerde computersystemen gebruiken die moeilijk te volgen zijn. De meeste oplichting vindt ook niet plaats in Zweden, maar in andere landen. Dit maakt het voor de politie moeilijk om de mensen achter Bitcoin Profits te pakken te krijgen.