Compound verwachting

Compound verwachting 2021

Compound  is een crypto welke steeds populairder wordt en heeft sinds de oprichting al een mooie stijging laten zien. In dit artikel vertellen wij daarom meer over de koersverwachting van Compound.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Wat is dan de Compound  koers verwachting?

Dit is en blijft natuurlijk een lastige vraag. Maar wat voorop staat is dat Compound  met de dag meer gebruikt wordt en meer gebruik betekent een grotere vraag door bedrijven en gebruikers naar Compound  Dit is erg positief voor de prijs van Compound  in het algemeen. Voor 2021 wordt daarom ook een grote groei van de prijs van Compound  verwacht doordat er meer samenwerkingen zullen komen en nieuwe producten zullen worden ontwikkeld vanuit Compound.

De prijs voorspellingen voor Compound  wordt door veel analisten en experts daarom hoog ingeschat voor 2021 – 2025. Het is een crypto waar steeds meer vraag naar is, steeds meer samenwerkingen heeft en steeds meer nieuwe productinnovaties doet wat het allerbelangrijkste is. Voor begin 2021 is er al een gestage stijging in koers te zien.

Kunnen wij dan een prijs verwachting van de toekomst doen? Nee, dat is helaas echt onmogelijk. De adoptie van de gehele cryptocurrency industrie stijgt snel, waarbij Compound  een favoriete cryptocurreny voor velen is door de grote vraag. Wat daarmee gezegd kan worden is dat de toekomst erg positief is en een prijsstijging van honderden procenten erg realistisch kan zijn de komende jaren.

Compound 2021 verwachting 

Compound is met zijn token COMP naar verluidt, een van de grootste DeFi-projecten. Toen Compound in juni 2020 opgenomen werd door Coinbase en een ander handelsplatform, steeg zijn marktkapitaalvolume naar meer dan $ 712 miljoen. Toen het officieel bekendgemaakt werd, klom de prijs van $ 74 richting $ 163. Een beweging van 120% in minder dan 42 uur tijd.  

Nu bezit Compound meer dan $ 400 miljoen aan digitale activa, met 20+ DeFi-applicaties ondersteund door Compound-ontwikkelaars. Deze dekken verschillende bewerkingen met dApps. Er is weinig data beschikbaar voor de prijs geschiedenis van Compound. Momenteel is de trend voor COMP bullish met een prijs van ongeveer $ 217. Op basis hiervan hebben experts uitgerekend dat COMP aan het einde van 2021 een prijs van dichtbij $ 320 kan bereiken. 

Compound 2025 verwachting 

Het Compound platform heeft een risicovrij uitwisselingsprotocol voor het maken van heersende, upgradebare financiële infrastructuur ingevoerd. Compound beschikt over een zelfstandig werkend renteprotocol dat speciaal voor ontwikkelaars is gemaakt. Zo wordt de ontwikkeling van financiële applicaties ondersteund. Compound Coin dApps kunnen hoofdzakelijk token lenen voor gebruik in het Ethereum-ecosysteem. 

Maar ook ICO-investeringen kunnen worden gefinancierd door ETH te lenen. Verder biedt Compound het gratis slimme contract protocol aan dApps en gebruikers. Momenteel ondersteunt het stablecoins en crypto-activa, zoals Tether, USD coin, Eter, Dai, Augur, Wrapped BTC, 0x, BAT en Sai. Voor rechtstreekse en risicovrije uitwisseling zullen er meer digitale activa worden toegevoegd aan de lijst. 

Dit kan de komende jaren zeker positief werken op Compound en zijn ontwikkeling op de wereldranglijst van crypto. Het is best mogelijk dat Compound zich dan opwerkt binnen de top 200 crypto’s ter wereld. Veel vorige prijsgegevens zijn er niet. Maar met de huidige situatie en vooruitzichten verwachten experts dat COMP tegen eind 2025 tussen $ 800 en $ 2000 waard zal zijn. 

Compound  nieuws verwachtingen

Compound  (afkorting Compound  heeft een grote roadmap waar het de komende tijd aan gaat werken, zo breidt het team zich continue uit en is het bedrijf in steeds meer markten actief wat ook betekent dat er meer samenwerkingen bijkomen. Hierdoor zijn de verwachtingen van de koers voor 2021 erg hoog en voor 2025 nog veel hoger.

Cryptocurrencies kopen?

Direct crypto kopen