Crypto om in de gaten te houden: analisten voorspellen dat Metacade in 2023 10x in waarde kan stijgen

Analisten hebben de cryptocurrency markten na de rally begin 2023 grondig in de gaten gehouden en één project – Metacade – springt er duidelijk uit als een top-cryptocurrency om op dit moment te bekijken, vooral gezien het succes van de MCADE-token presale.

Sommigen suggereren dat MCADE de komende jaren de grootste namen in de GameFi-sector zou kunnen evenaren, waardoor het een groot potentieel biedt voor toekomstige prijsacties. Metacade is aangemerkt als een belangrijke cryptocurrency om op dit moment naar te kijken. Het zou een van de beste investeringsmogelijkheden van het jaar kunnen zijn vanwege de sterke fundamentele kenmerken van het project.

Metacade maakt zich klaar om de beste crypto te worden om in te investeren

Play-to-earn (P2E) games zijn uitgegroeid tot een toonaangevend gebied van blockchain-ontwikkeling, waarbij het aantal spelers dat play-to-earn games speelt elk jaar groeit. Eind 2022 waren blockchain-games goed voor 52% van alle transacties die op de blockchain plaatsvonden, wat een groot succes is voor een industrie die nog maar 4 jaar oud is.

Veel van de meest opwindende projecten van Web3 zijn te vinden in de GameFi-sector, met Axie Infinity en Decentraland die tussen 2020 en 2021 meer dan 100x zijn gestegen. De crypto presale van Metacade heeft $7,6m aangetrokken in de eerste 14 weken en experts suggereren dat het een crypto met een potentie van x100 is.

De crypto presale van Metacade was volledig uitverkocht tijdens de openingsfase van de presale en bevindt zich nu in fase 5 met beschikbare tokens voor $7,6m. De prijs van MCADE stijgt geleidelijk van $0,008 naar $0,02 in de loop van het evenement, waarbij het onwaarschijnlijk is dat het token ooit weer naar dit lage prijsniveau zal terugkeren. Zonder twijfel is Metacade de cryptocurrency om nu naar te kijken. Maar hoe waardevol kan MCADE worden?

Metacade prijsvoorspelling: kan MCADE $5 bereiken in 2025?

Het MCADE-token zal op exchanges worden gelanceerd nadat de presale is voltooid, en de metaverse arcade zal dan een breed scala aan play-to-earn-games aan de community aanbieden. Tegen het einde van 2023 zou MCADE omhoog kunnen schieten naar een waarde van $1, naarmate meer en meer gebruikers naar de Metacade komen om enkele van de beste play-to-earn-games op de blockchain te spelen. Dit is een stijging van 50x vanaf het einde van de presale.

Metacade zal prijsontdekking hebben ingevoerd voorafgaand aan de volgende crypto bullmarkt, die momenteel wordt voorspeld voor 2024-25. Gedurende deze tijd zou het MCADE-token echt van de grond kunnen komen. Experts voorspellen een prijsniveau van $7 voor Metacade in 2025, wat een 350x winst is vanaf het einde van de presale.

Wat is Metacade?

Metacade is de eerste door de community gestuurde arcade op de blockchain. Een belangrijke reden waarom het de beste cryptocurrency is om in de gaten te houden, is dat het de grootste selectie play-to-earn-games biedt die op Ethereum te vinden is, waarbij elke ervaring gamers genereuze financiële beloningen biedt.

Het platform zal ook de thuisbasis zijn van een bruisende communityhub waar Web3-gebruikers toegang hebben tot de nieuwste trends en waardevolle gaming-alfa, en op talloze manieren cryptocurrency kunnen verdienen. Metacade ondersteunt ook een verscheidenheid aan DeFi-services, waaronder het staken van MCADE voor het verdienen van een passief inkomen.

Hoe werkt MCADE?

Deze metaverse arcade combineert casual en competitieve gameplay voor een uitgebreide play-to-earn-game-ervaring. Solospelers kunnen oneindige niveaus doorlopen in play-to-earn-games in arcadestijl en terwijl ze spelen MCADE-tokens verdienen, terwijl competitieve gamers kunnen deelnemen aan toernooien met betaalde toegang om kans te maken op grote cryptoprijzen.

De communityhub biedt ook MCADE-token beloningen. Makers van content kunnen game beoordelingen plaatsen, inzichten delen, communiceren met de berichten van andere gebruikers en daarbij een crypto-inkomen verdienen, aangezien betrokkenheid bij de community de kern vormt van het Metacade project.

Als klap op de vuurpijl creëert Metacade nieuwe vacatures voor zijn gebruikers via de work-to-earn functie. Crypto enthousiastelingen die op zoek zijn naar een kans om hun carrière op de blockchain een vliegende start te geven, kunnen solliciteren op parttime of fulltime functies bij de partnerprojecten van Metacade.

Houders van MCADE-tokens kunnen ze gebruiken om deel te nemen aan toernooien met betaalde toegang, ze inzetten om stablecoin-beloningen te verdienen voor het ondersteunen van het project en om exclusieve merchandise te kopen die beschikbaar is binnen het ecosysteem.

MCADE kan de industrie op zijn kop zetten

Metacade is echt een cryptocurrency om in de gaten te houden. Het platform combineert een enorm verdienpotentieel via verschillende functies die verder gaan dan play-to-earn-games in de metaverse arcade, en wordt een centrale hub voor sociale activiteit in Web3.

Afgezien hiervan zal het Metagrants programma directe blockchain projecten in een vroeg stadium ondersteunen. Play-to-earn game ontwikkelaars kunnen investeringsvoorstellen indienen bij de Metacade community, die zal stemmen om te beslissen welke nieuwe games het beste zijn. Vervolgens krijgen de meest gevraagde play-to-earn games geld om het idee tot leven te brengen.

Is MCADE het waard om te kopen?

MCADE biedt het potentieel voor een geweldige investering en wordt aangeprezen als een van de beste cryptocurrencies om op te letten. De presale zou zelfs een van de investeringsmogelijkheden van het jaar kunnen zijn, aangezien MCADE een torenhoog potentieel heeft voor toekomstige prijsacties en er te laag geprijsd uitziet.

De huidige waarde van MCADE is $0,0155 en het is onwaarschijnlijk dat dit lang op dit prijsniveau zal blijven bestaan, dus investeerders willen misschien snel meedoen voordat het te laat is. Experts voorspellen explosieve prijsacties in 2023 en daarna, waardoor Metacade een van de beste cryptocurrencies is om in de gaten te houden.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce