Crypto-overzicht 29-10: Bitcoin & Altcoins kennen negatieve handelsdag

Onze collega’s van Want signaleerden in hun crypto-analyse vanmorgen een neutraal koersverloop.  In ons crypto-overzicht zien we dat het koersverloop zich vandaag negatief heeft ontwikkeld voor de Bitcoin (BTC) en Altcoin top-10. Ook buiten de top-10 blijven de Altkoersen in de top-25 in het rood. Verder zien we vandaag in het overzicht veel crypto-nieuws en sluiten we deze eerste aflevering van het crypto-overzicht af met een oproep aan u.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoins top-10

Vandaag zien we helaas een roodgekleurd crypto-overzicht.

Het crypto-overzicht van vandaag: Bitcoin en Altcoins negatief.
Het crypto-overzicht van vandaag: Bitcoin en Altcoins negatief. Livekoers vastgelegd om 17.40 uur

Crypto-overzicht Atcoins top-25

Ook buiten de top-10 Altcoins valt er vandaag in het crypto-overzicht weinig positiefs te melden. In het crypto-overzicht van de rest van de top-25 is dit al snel duidelijk zichtbaar. De grootste stijger is de Maker (MKR) met 1,33 %. Alle overige dagkoersen schieten onderuit met percentages tussen 2,11 % verlies voor de BinanceCoin (BNB) en – 7,28% voor de Ontology (ONT)

Crypto-overzicht

Naast de bekende zorgen zoals het uitblijven van een rally en gebrek aan volatiliteit heeft de Bitcoin (BTC) nu een ander soort probleem. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mining nog veel schadelijker voor het milieu is dan gedacht.

Uit onderzoek blijkt dat een kwart van de crypto-beleggers in september zware verliezen heeft geleden.

Waar de regelgeving voor cryptovaluta lang (en volgens velen te lang) op zich laat wachten is de Amerikaanse FED de andere kant op gegaan. Zij opperen nu om regelgeving te versoepelen zodat banken beter kunnen concurreren met cryptovaluta.

Velen vragen zich af of crypto-mining nog aantrekkelijk is. Dit artikel laat zien dat het met één klik op de knop te doen is.

De Canadese crypto-beurs Maplechange sloot vanmorgen abrupt de digitale deuren met de mededeling dat na een hack zo’n 6 miljoen was buitgemaakt en dat alles weg was. Na zo’n mededeling is het niet verwonderlijk dat de geruchten over een exitscam aanzwellen.

Met het nieuws dat Barones Bitcoin of Arabia nog een fijne investering voor jouw cryptowinsten weet sluiten we ons eerste crypto-overzicht af.

Blockchain-overzicht

De Zuid-Afrikaanse grond van de van origine Nederlandse broers De Beer vormde, letterlijk, de vruchtbare bodem voor het grootste diamantbedrijf van de wereld. Nu houdt De Beer een Blockchain-pilot waar ‘s werelds grootste diamantproducent, Alrosa haar medewerking aan toezegde.

Voor het eerst is een Blockchain erin geslaagd een complete Grid in tokens te vatten. De eer komt toe aan Wepower met het energienetwerk van Estland.

De overheid van Cyprus heeft samen met Cream en VeChain (VET) een overeenkomst voor de verdere ontwikkeling van Blockchain gesloten.

In dit artikel kun je lezen hoe Blockchain helpt bij het terugdringen van fraude in de gezondheidszorg.

Air Canada en Winding Tree zijn een overeenkomst aangegaan om gezamenlijk een Blockchain te ontwikkelen voor de reiswereld.

Dit artikel schetst vijf manieren waarop Blockchain de overheid zal beïnlvoeden.

crypto-influencers

Justin Sun is (onder meer) de oprichter van Tron (TRX). Hij gaat in dit artikel in op zijn volgende doelen.

Een verzoek aan jou

Deze uitgave is de eerste uitgave van ons dagelijks te verschijnen crypto-overzicht. We maken dit overzicht als community voor jou. Daarom stellen we jouw input en feedback op prijs. Wil je ons laten weten wat je van dit overzicht vond, welke aspecten je mist of heb je iets anders over crypto- en/of Blockchain te delen? Graag! Neem even contact op met contact@crypto-overzicht.nl en laat weten wat we kunnen doen om dit crypto-overzicht nog meer jouw overzicht te maken.

Dagelijks crypto-overzicht ontvangen?

Natuurlijk kun je elke dag onze site checken voor het laatste crypto-overzicht. Als het makkelijker mag sturen we het ook graag kosteloos naar jou toe. Als je dat wilt, laat dan hier even jouw mailadres achter en je hebt altijd overzicht over het crypto-overzicht.