CryptoClan Daily: dé crypto- en blockchain community van Nederland

Welkom op onze site, cryptoclan.nl; Dé crypto- en blockchain community van Nederland. We vonden dat het tijd werd voor iets nieuws en verfrissend. Daarom begonnen wij deze website met het doel om jou te informeren over alle ontwikkelingen op het gebied van Blockchain en cryptovaluta. Je kunt je direct opgeven voor ons gratis dagelijkse crypto-overzicht CryptoClan Daily door je aan te melden.

TIP
Prijsbewust crypto handelen
Prijsbewust crypto handelen
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester.
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester. Show Less

Zoals je ziet zijn we nog druk bezig om de site compleet te maken, dus voor alle schoonheidsfoutjes, ontbrekende plaatjes en SEO-blunders zeggen we  nu alvast sorry, het komt goed! Je kunt al wel van diverse gratis functionaliteiten genieten. Wij zetten ze op een rij.

Live cryptokoersen

Als je bezig bent met cryptovaluta wil je natuurlijk wel de laatste stand van zaken op de cryptomarkt weten. Die kun je vanaf nu makkelijk, zelfs letterlijk in één oogopslag, zien in onze live cryptokoersen voor Bitcoin en Altcoins.

CryptoClan Daily

Als je echt iedere dag op de hoogte wilt blijven kun je ons opgeven voor ons gratis crypto-overzicht. Elke middag tussen 17.30 en 18.00 ontvang je een overzicht met actuele koersen, het laatste nieuws en een verrassingsrubriek. Je kunt de crypto-overzichten teruglezen op onze pagina, maar je kunt ze ook automatisch ontvangen.

We gaan je natuurlijk nog veel meer interessants aanbieden. Uiteraard over Blockchain, maar ook over bijvoorbeeld Nederlandse initiatieven op gebied van crypto- en/of blockchain, influencers en heuse cryptocrime. Ook schuwen we de serieuze onderwerpen niet met statistiek en cijfers. Alle reden om ons goed in de gaten te houden!

TIP!
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo!
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo! Show Less

Betrouwbaar crypto beleggen ZONDER transactiekosten over de eerste €1000 !

Welkom op CryptoClan!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!