Cryptohopper

Voor het verhandelen van crypto zijn er speciale platforms nodig en is Cryptohopper er ook één van. Dit handelsplatform werd gelanceerd in 2017 en viel het op dat er al een groot aantal personen meteen geholpen konden worden. Het aantal liep in de 140.000 en was dat al een bewijs van het vertrouwen geschonken aan dit platform.

Alles draait om de winsten die er gemaakt kunnen worden en moet er dan wel gekocht worden op het juiste moment. De kans op verliezen is er altijd wel, maar is dat iets waar Cryptohopper wel iets op gevonden heeft in de vorm van een bot. Dat zijn automatische ‘machines’ die in staat zijn om zelf analyses uit te voeren en zelfs zelfstandig handelingen kunnen verrichten. Voordeel van Cryptohopper is ook, dat het meer dan 100 verschillende cryptovaluta ondersteunt.

Door de ruime keuze kan er gevarieerd worden in de investeringsmogelijkheden en is het mogelijk om de winsten te verzilveren via de de volgende cryptovaluta wisselaars. Deze zijn betrouwbaar en dragen zeker bij aan het behalen van de beoogde voordelen.

Hoe werkt de Cryptohopper bot?

De bot waar er al eerder over werd gesproken, is geavanceerd en is in staat om niet alleen op zoek te gaan naar informatie die verzameld wordt bij overige sites, maar ook ook zelf analyses kunnen maken. Door te kijken naar de mate van winsten en verliezen die er zo behaald kunnen worden, is het voordeel er wel dat je als investeerder dus geen omkijk meer naar hebt.

Niet andereen is er namelijk zo gedreven in om zelf besluiten te kunnen nemen op de cryptomarkt en neemt de bot je dus alle werk uithanden. Wie liever zelf de touwtjes in handen houdt en daarbij ene bepaalde strategie hanteert, kan ook gewoon kiezen voor de optie om gebruik te maken van de onderzoeksoptie.

Is cryptohopper betrouwbaar?

Het draait allemaal om de mate van gemak die Cryptohopper biedt en moet dat de drempel laag houden voor het gebruik door zelfs personen die nog nieuw zijn binnen de wereld van crypto. De interface laat dus geen twijfel over en kunnen de nodige stappen allemaal zonder problemen worden uitgevoerd.

Wie er het fijne van wil weten of even vastzit met bepaalde van de te nemen stappen, kan altijd een beroep doen op de afdeling klantenservice. Met al deze stappen is het duidelijk waarom Cryptohopper zo in trek is en wordt daar een schepje bovenop gedaan door het gemak waarmee het mogelijk is om geld op te nemen of te storten. Er komt namelijk nog altijd wat geld van te pas en is dat bij Cryptohopper wel snel geregeld.

Om er voor te zorgen dat er bij het verrichten van het ‘echte’ werk geen ruimte wordt gelaten voor twijfels, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de demo rekening. Oefening baart nu eenmaal kunst en komt dat niet alleen het vertrouwen ten goede, maar kan er ook worden gewerkt aan een eigen strategie.

https://www.youtube.com/watch?v=qOyfx6pVcF4

Hoe kan je jezelf aanmelden?

Stap 1: Registreren

Het begint allemaal wel bij het registreren van een account op Cryptohopper en wordt er ook daar niet moeilijk mee gedaan bij Cryptohopper. Eenmaal op de website, is er rechts bovenin de optie aangegeven om een proefaccount te openen. Om ervoor te zorgen dat alles namelijk volgens de regels verloopt en ook de veiligheid van elke gebruiker van Cryptohopper is gegarandeerd, zal er wel gevraagd worden om de persoonsgegevens zoals aangegeven op jouw ID kaart of paspoort in te vullen. Alle informatie wordt hierna geverifieerd en duurt de registratie gemiddeld 5 minuten.

Stap 2: Storten

Er komt dus ook wat geld erbij kijken en is er de keuze uit 3 soorten pakketten:

De Explorer Hopper die €19,- euro per maand kost

Adventure Hopper, deze kost €49,- euro per maand

Het beste van het beste, de Top-tier pakket die €99,- euro per maand kost

Om eventueel de kat uit de boom te kijken en alvast een voorproefje te krijgen van de mogelijkheden die Cryptohopper biedt, is er de mogelijkheid om te gaan voor het gratispakket. Die bevat natuurlijk maar een beperkt aantal opties, maar is dat juist nog meer een reden om te kiezen voor een betaald pakket.

Er is ook een gratispakket waar je uit kunt kiezen, deze is wel veel beperkter dan de andere pakketten. Dit pakket heeft wel bepaalde features waar je zeker wat aan zal, maar is het toch wel aangeraden om te kiezen voor een betaald pakket. Omdat die met tal van mogelijkheden komen die je niet niet altijd zal gebruiken of waar je juist naar op zoek bent, zal de afweging voor het maken van de juiste keuze dus weloverwogen dienen te gebeuren. Zij die van plan zijn om zich volledig te storten op de cryptomarkt, zullen beter af zijn met het Top-tier pakket.

Stap 3: Demo Trade

Om de laatste twijfels weg te werken en gelijk meer inzicht te verkrijgen over de werking van Crytohopper, is de demorekening er om aan de slag te gaan zonder het gevaar te lopen geld kwijt te raken. Zie het maar als een simulatie en leer je er meteen hoe je het best met de bot kan omgaan en de nodige aanpassingen kan verrichten.

Stap 4: Beginnen met handelen

Omdat Cryptohopper je dus niet meteen voor de leeuwen werpt, maar ervoor zorgt dat de werking van de cryptomarkt eerst duidelijk is en dat ook geldt voor de bot wordt de basis gelegd voor een sterke performance. Tussentijdse aanpassingen maken het mogelijk om steeds weer in te spelen op veranderingen die zo typisch zijn voor de cryptomarkt en biedt het de ruimte om de bot jouw strategie te laten uitvoeren. Natuurlijk vertaald dit alles zich naar de winsten die ermee behaald zullen worden!

Wat zijn de Crypto Robot Cryptohopper ervaringen?

Het komt allemaal neer op de Cryptohopper review en zijn die voor het overgrote deel positief. Er zijn altijd wat kleine punten die naar verbetering vragen, maar zijn die niet doorslaggevend voor bereiken van het beoogd doel van de aangeboden pakketen.

Vragen kunnen altijd worden doorgeleidt naar de afdeling klantenservice en valt het daarom op, dat sommige negatieve recensies niet op hun plaats zijn omdat Cryptohopper er wel werk van maakt om problemen niet alleen aan te horen, maar er ook daadwerkelijk werk van te maken om te zoeken naar een oplossing. Komt er soms ook nog bij kijken, dat bepaalde partijen er niet bij gebaat zijn om Cryptohopper te zien groeien.

Alles bij elkaar genomen, overheersen er de positieve ervaringen en geeft dat een goed beeld van de wijze waarop Cryptohopper door het groot publiek wordt ontvangen.

Wat raden wij jullie aan?

De klant voelt zich gelijk begrepen bij Cryptohopper omdat alles erop gericht is om de te nemen stappen zo eenvoudig als mogelijk te maken. Dat komt niet alleen het zelfvertrouwen ten goede, maar stelt je in staat om al gauw, met de bot aan jouw zijde, een winnende combinatie te vormen. Zelfs voor de meer ervaren handelaar vormt de bot een geschikte assistent.

Zoals bij elke vorm van investeren, is er altijd de kans dat er sprake kan zijn van verliezen en is het dus de kunst om de risico’s te minimaliseren. Er zijn daarvoor een aantal manieren beschikbaar en is Cryptohopper een aanrader om ze graag hun kennis en ervaring bereidt zijn te delen. Dat gebeurt middels hun klantenservice. De bots van Cryptohopper zijn een weerspiegeling van alles wat het platform te bieden heeft en maakt het niet uit of het gaat om een beginner of juist personen die al over een flinke dosis ervaring beschikken.

Conclusie

Alles bij elkaar genomen is Cryptohopper een handelsplatform dat niet alleen betrouwbaarheid uitstraalt, maar ook het gebruiksgemak hoog stelt. De afdeling klantenservice is helemaal top met het bieden van de juiste mate van ondersteuning. Zo worden zelfs de personen die nog nooit een stap hebben gezet binnen de cryptowereld, ermee bekend gemaakt.

Er moet ook gekeken worden naar de ervaringen van personen die allemaal al gebruik hebben gemaakt van Cryptohopper en valt het dan wel op, dat de meeste revieuws positief zijn. Ook de mate van support die men ervaart wordt gezien als een pluspunt. De stortingslimiet kan soms wel even wat afschrikken, maar wordt er daarom de mogelijkheid geboden om te kiezen uit verschillende pakketten. Naarmate je dan meer bekend raakt met de werking van de markt, kan er gekozen worden voor een meer uitgebreid pakket.

Er wordt door ons aangeraden om als beginner zeker even te kijken hoe alles precies in elkaar zit door met de demoversie aan de slag te gaan.

Interesse om gebruik te gaan maken van een crypto trading bot? Bekijk dan ook eens onze Bitcoin Revolution ervaringen 

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce