De voordelen van crypto staking – Makkelijk rente verdienen

Op zoek naar de ideale methode voor het verdienen van geld vanuit jouw luie stoel? Zoek niet langer want hier helpen we je op weg. Je bent het wel eens tegengekomen of heb je mensen erover horen praten: staking crypto.  

Crypto staken 

Crypto staken is niets anders dan het vasthouden van cryptocurrency om het netwerk te verbeteren en te versterken. Het is een manier om passief inkomen te generen. Naast het verdienen van een passief inkomen zijn er ook andere voordelen die gepaard gaan met het staken van crypto. Een veelvoorkomende is dat je een beloning ontvangt wanneer je crypto staked. Deze beloning kun je ontvangen in de vorm van rente. Hoe meer rendement je ontvangt, hoe hoger het risico en hoe minder rendement hoe minder het risico.  

Waarom staken? 

Crypto staken zorgt voor veiligheid van het platform. Hoe langer je een bepaald cryptomunt vasthoudt hoe meer rendement je hiervoor ontvangt. Je hoeft niets bijzonders te doen om een passief inkomen te verdienen met crypto staken. Hiervoor moet je eerst een account aanmaken bij een online broker. 

 Nadat je de account hebt aangemaakt plaats je cryptomunten op je account, waarbij je deze vastzet om er rente op te verdienen. Om crypto te staken hoef je geen kennis te hebben over cryptocurrency en staken. Bovendien kun je op de website bekijken welke crypto gestaked kunnen worden en tegen welk rentepercentage. Het rentepercentage van crypto staken ligt meestal hoger dan wanneer je geld spaart op de bank. 

We hebben zojuist een kijkje genomen bij de voordelen van crypto staken. Als er voordelen zijn zullen er ook nadelen zijn. Crypto vastzetten is verplicht anders kun je er geen rente mee verdienen. Als je een bepaald crypto hebt vastgezet kun je er ook niet meer ermee handelen. Als je toch ervoor kiest om de vastgezette crypto te verhandelen zal je de rente hierover kwijtraken.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo