Interessante crypto om in de gaten te houden in 2022

Elk cryptomunt is uniek, op het netwerk van bepaalde cryptocurrencies worden applicaties en games gebouwd. Ook zijn cryptocurrencies gebouwd om andere crypto’s te ondersteunen. Daarom is het van belang dat je een crypto waarin je wilt investeren in de gaten houdt en grondig onderzoekt. Enkele interessante crypto’s zijn Bitcoin, Ethereum, Ripple, Cardano, Litecoin en Chainlink, houd deze munten in de gaten en maak een keus.

De meest beroemde cryptomunten

Bitcoin! Daarvan heb je zeker gehoord, het is de eerste en grootste munt. Bitcoin had begin van dit jaar een waarde van 40.000 dollar bereikt. Ze hebben veel publiek en steeds meer mensen investeren in bitcoin, zelf grote bedrijven als tesla investeren miljarden. Al daalt de koers van Bitcoin na lange tijd, bitcoin blijft altijd op de eerste plaatst. De tweede grootste crypto is Ethereum, het is een afsplitsing van bitcoin. Behalve dat beleggers erin investeren, kunnen applicaties ook op het netwerk van ethereum draaien. Litecoin groeit rustig aan, vergeleken met de afgelopen jaren heeft litecoin grote stappen gemaakt. Net als bitcoin en ethereum nemen ook beleggers een kijkje op litecoin.

Crypto verwachtingen

We kunnen veel verwachten van de verschillende cryptomunten de komende jaren. Bij bepaalde coins ziet niet alles rooskleurig uit, maar de meeste crypto’s verwachten een hoge koers. Bekijk bijvoorbeeld de Uniswap voorspelling 2025 en de Koers van NASDAQ-aandelen, we kunnen ze in de gaten houden voor het volgend jaar. Verder kun je crypto’s in de gaten houden door live grafieken te bekijken en de prijzen. Onthoud dat je veel informatie kan halen uit historische gegevens van een crypto. Je kunt eruit halen wanneer de koers het meest daalt en welke factoren invloed hebben op de koers.

Crypto koersen bekijken? Bekijk hier de live crypto koersen.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo