Officieel nieuwe all-time high boven $65K voor Bitcoin

Doordat een langverwachte stijging BTC/USD ertoe aanzet tot koersvorming, heeft Bitcoin (BTC) een nieuw record bereikt, uitgedrukt in Amerikaanse dollars.

Opnieuw koersvorming voor Bitcoin

Bitcoin heeft het plafond van $ 64.900 overschreden dat sinds april geldt, werd aangetoond door gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView. Voor de opening in de VS, steeg BTC/USD opnieuw op de tweede handelsdag voor de immens populaire ProShares Bitcoin Strategy ETF. Dit is een gegeven dat het paar de afgelopen dagen kenmerkte. De bekendste namen van Bitcoin vierden feest op sociale media.

MicroStrategy CEO Michael Saylor vatte samen dat de degenen die hun Bitcoin hebben verkocht voor eeuwig zullen schreeuwen over hun beslissing. Voor Bitcoin zijn er deze week al recordhoogtes bereikt vergeleken met verschillende grote fiat-valuta’s, waaronder de euro. De verwachtingen dat de komende weken en maanden nog hogere niveaus bereikt zullen worden, blijven overeind.

Deze zullen afgewisseld worden met korte correcties om nieuwe ondersteuningsniveaus vast te stellen. Nu liggen de hoogste schattingen, voor de korte termijn, rond de $ 300.000 per Bitcoin.

In volle vaart sprint het Bitcoin-seizoen

Het idee dat de tijd van Bitcoin om te schitteren voorafgaat aan altcoins, die op de dag bleven lijden vergeleken met BTC, wordt door verschillende gegevens ondersteund. Populaire handelaren waarschuwden al dat het nu niet het moment was om zich te concentreren op een zware altcoin portefeuille. Volgens CoinMarketCap-records staat de marktkapitalisatiedominantie van Bitcoin op het hoogste punt sinds mei, namelijk op 47,4%.

De eerste helft van 2022 zou een ommekeer in het fortuin van altcoins moeten opleveren, wordt door schattingen nu aangegeven.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce