The Midas Touch Gold kopen

the midas touch kopen

The Midas Touch Gold is een erg interessante crypto met veel ontwikkelingen, zoals ook te lezen is ons artikel over The Midas Touch Gold verwachtingen. In dit artikel geven wij een overzicht van de beste sites om The Midas Touch Gold te kopen.

Indien je overtuigd van The Midas Touch Gold bent en deze cryptocurrency wilt kopen, dan zijn hier verschillende exchanges en brokers voor.

De beste opties om The Midas Touch Gold te kopen zijn:

9,8Meer informatie
9,4Meer informatie
9,0Meer informatie
8,7Meer informatie
8,2Meer informatie

The Midas Touch Gold kopen via iDeal? De beste opties op een rij

Wanneer je specifiek van iDeal wilt gebruik maken, dan is Bitvavo de beste optie. Bitvavo is een platform waar je direct The Midas Touch Gold kan kopen via iDeal en deze in je wallet hier kan houden. Tevens zijn ze 100% Nederlands, hebben ze een uitstekende service en reputatie en is het platform erg gebruiksvriendelijk. Ook als je het wilt verkopen, kan je dit binnen een minuutje doen. Het is daarom een goede manier om eenvoudig The Midas Touch Gold te kopen.

Ook is The Midas Touch Gold het goedkoopste bij Bitvavo, omdat zij de laagste fees in rekening brengen. Wanneer je het daarom wilt kopen voor de laagste kosten, dan is deze bovengenoemde partij een goede keuze. Belangrijk om te onthouden is dat cryptocurrencies altijd risico met zich mee brengen, investeren is nooit zonder risico. Naast deze cryptocurrency kan je ook tientallen andere cryptocurrencies kopen en verkopen op dit platform.

Hoe werkt het kopen van The Midas Touch Gold bij Bitvavo? Wij lichten het toe

Registreer een gratis account

Om The Midas Touch Gold te kunnen kopen via Bitvavo moet je allereerst een gratis account aanmaken. Hiervoor ga je naar de website van Bitvavo en registreer je een account. Hierbij is het belangrijk dat je je eigen naam opgeeft, de naam die zowel in je paspoort of ander identiteitsbewijs, als op je bankrekening staat.

Je activeert je account door op de link te klikken die Bitvavo je mailt nadat je je geregistreerd hebt. Nadat je deze stappen doorlopen hebt kun je inloggen. 

Nadat je je geregistreerd hebt is het belangrijk dat je meteen 2Factor-authenticatie (2FA) instelt. Dit is een extra beveiligingslaag die Bitvavo ingesteld heeft, om er zeker van te zijn dat je account niet gehackt wordt.

Verifieer je account en telefoonnummer

Nadat je je account aangemaakt hebt is het tijd om je account te laten verifiëren. Dit is een standaard verplichting voor aanbieders van financiële producten, en is gebaseerd op Europese wetgeving. 

Het verificatieproces van Bitvavo kan snel en eenvoudig doorlopen worden, en kan gedaan worden via je mobiele telefoon, desktop of tablet. Je kunt hiervoor gebruikmaken van je paspoort, identiteitskaart, of rijbewijs. Na het uploaden van de foto(’s) van je identiteitsbewijs vraagt Bitvavo je 2 simpele opdrachten uit te voeren op je telefoon, door jezelf te filmen, om er zo zeker van te zijn dat jij de persoon bent die de account verifieert. Bitvavo doet dit om identiteitsfraude te voorkomen.

Deze handelingen kosten slechts enkele minuten.

Koop The Midas Touch Gold


Nu komt het meest belangrijke: het daadwerkelijk kopen van The Midas Touch Gold. Ook dit gaat snel en eenvoudig. Om The Midas Touch Gold te kunnen kopen moet je eerst Euro’s op je account zetten. Dit kan via meerdere betaalwijzen, waarvan iDeal waarschijnlijk de gemakkelijkste en snelste is. 

Nadat je Euro’s op je account gezet hebt kies je ervoor deze Euro’s om te zetten in The Midas Touch Gold (TMTG).

Dit kun je doen door op je account-dashboard te zoeken naar de naam van de The Midas Touch Gold. Zodra je de crypto gevonden hebt geef je het bedrag in waarvoor je het wilt kopen, en nadat je op ‘kopen’ geklikt hebt, is de order compleet. Je hebt zojuist je eerste The Midas Touch Gold -aankoop gedaan. Hierna zie je het direct in je wallet (portemonnee) staan!

Naast Bitvavo zijn er natuurlijk ook genoeg andere platformen, brokers en exchanges waar je deze crypto kan kopen. Hieronder vindt je andere goede opties:

9,8Meer informatie
9,4Meer informatie
9,0Meer informatie
8,7Meer informatie
8,2Meer informatie

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce