Theta verwachting

Theta verwachting

Theta is een crypto welke steeds populairder wordt en heeft sinds de oprichting al een mooie stijging laten zien. In dit artikel vertellen wij daarom meer over de koersverwachting van Theta.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br />
<p class=
kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Wat is dan de Theta koers verwachting?

Dit is en blijft natuurlijk een lastige vraag. Maar wat voorop staat is dat Theta met de dag meer gebruikt wordt en meer gebruik betekent een grotere vraag door bedrijven en gebruikers naar Theta Dit is erg positief voor de prijs van Theta in het algemeen. Voor 2021 wordt daarom ook een grote groei van de prijs van Theta verwacht doordat er meer samenwerkingen zullen komen en nieuwe producten zullen worden ontwikkeld vanuit Theta

De prijs voorspellingen voor Theta wordt door veel analisten en experts daarom hoog ingeschat voor 2021 – 2025. Het is een crypto waar steeds meer vraag naar is, steeds meer samenwerkingen heeft en steeds meer nieuwe productinnovaties doet wat het allerbelangrijkste is.

Kunnen wij dan een prijs verwachting van de toekomst doen? Nee, dat is helaas echt onmogelijk. De adoptie van de gehele cryptocurrency industrie stijgt snel, waarbij Theta een favoriete cryptocurreny voor velen is door de grote vraag. Wat daarmee gezegd kan worden is dat de toekomst erg positief is en een prijsstijging van honderden procenten erg realistisch kan zijn de komende jaren.

2021 verwachting Theta 

Eerder was Theta een ERC-20-token op basis van de Ethereum-blockchain. Theta heeft zich blijven ontwikkelen en heeft nu zijn eigen mainnet, Theta mainnet 2.0. Deze werd gelanceerd in mei 2020 en in dezelfde maand bereikte Theta Token een nieuw record van $ 0,185. Verder werd gemeld dat Theta Token (THETA) een van de grootste winnaars was in de eerste helft van 2020. 

Vanaf de crash op Black Thursday, 12 maart, heeft Theta 1000% winst geboekt. Daarnaast steeg ook het tweede token, Theta Fuel (TFUEL), in een week tijd met meer dan 1150%. Theta bracht meer diensten uit zoals zijn eerste Android-app voor smart-tv’s. Met deze app kunnen gebruikers een door Theta aangedreven Android TV-kanaal bekijken. Tegelijkertijd kunnen zij Theta Fuel-tokens direct met hun tv-toestellen verdienen. 

Theta is ook op het gebied van online gaming actief geweest. Zo is er in september 2020 een aankondiging over Ultra, een door Blockchain aangedreven gamingplatform, verschenen. Ultra heeft de live streaming-technologie van Theta Network geïntegreerd als onderdeel van zijn gebruikerservaring.  

Er volgde in december 2020 nog een aangekondiging dat Theta Labs vooruitgang heeft geboekt met de bètaversie van zijn gedecentraliseerde videostreamingplatform.  Het doel hiervan is de levering van content te democratiseren. Mooie projecten allemaal en andere die nog moeten komen, kunnen het THETA-token in 2021 brengen naar ongeveer $ 4,00. 

Theta verwachting 2025 

De schaalbaarheid van Theta op de huidige uitdagingen van contentlevering is zeker indrukwekkend. Het is zeker een unieke ontwikkeling van het p2p mesh-netwerk, dat door een blockchain met hoge bandbreedte wordt gestimuleerd en beschermd. Theta kan nog populairder worden als streamingoplossing zijn, zolang de ontwikkeling succesvol blijft.  

Belangrijk is dat het THETA-token de decentralisatie van zijn blockchain ondersteunt. En ook de kwaliteit van zijn mesh-netwerk continu ondersteund. Is dat het geval dan kan THETA in 2025 rond de $ 17 aantikken. 

Theta nieuws verwachtingen

Theta (THETA) heeft een grote roadmap waar het de komende tijd aan gaat werken, zo breidt het team zich continue uit en is het bedrijf in steeds meer markten actief wat ook betekent dat er meer samenwerkingen bijkomen. Hierdoor zijn de verwachtingen van de koers voor 2021 erg hoog en voor 2025 nog veel hoger.

Cryptocurrencies kopen?

Direct crypto kopen