Wedden op Qatar 2022: Doe mee aan Ticket Rush van 1xBit

Het WK 2022 staat voor de deur; het is een verademing voor alle uithoeken van de wereld.

Daarom heeft 1xBit, een online crypto betting site, in de geest van deze wedstrijd besloten om de kat uit de zak te laten en je mee te laten doen aan het Ticket Rush toernooi.

Het Ticket Rush toernooi is een zeldzame kans om een deel van de prijzenpot van 3 BTC te bemachtigen.

Wat je moet weten over Ticket Rush

Dit is het juiste moment als je hebt uitgekeken naar dat spannende moment. De Wereldbeker is er. Als voetbalfan kun je je nationale team steunen en enorme prijzen winnen voor je passie voor voetbal.

Iedereen kan aan de bal zijn met 1xBit; om het WK nog spannender te maken, neem je deel aan het Ticket Rush-toernooi om prijzen te winnen.

Doe mee door je te registreren op of in te loggen bij 1xBit en op de knop “Doe mee” te klikken op de aanbiedingspagina, ga dan verder en plaats je weddenschappen op de komende WK-wedstrijden.

Wedden op de World Cup en doe mee aan de jacht op tickets

Weddenschappen plaatsen op de 2022 World Cup matches garandeert je tickets, dus ga op jacht naar meer om je winkansen te vergroten.

Je kunt drie soorten tickets krijgen in het Ticket Rush toernooi. Elk is gebaseerd op het type wedstrijd waarop je hebt ingezet. Zoals hieronder te zien is:

De Individual match tickets huis weddenschappen op alle World Cup wedstrijden.
De Supporter tickets zijn voor de weddenschappen op de gekozen 8 landen tijdens de groepsfase wedstrijden.
De Play-off tickets zijn voor weddenschappen op play-off wedstrijden.

Wat je kunt winnen

De tickets die je verzamelt door weddenschappen te plaatsen zijn je toegangspas om een winnaar te worden. Aan het einde van het toernooi wordt er geloot om de winnaars te bepalen.

De prijzenpot van 3 BTC wordt door de winnaars verdeeld over de drie ticketcategorieën.

Elke categorie heeft verschillende prijzenpotten en vele winnaars. Zo zullen de Individual match tickets 10 winnaars opleveren met 500 mBTC als hoofdprijs.

Het wordt nog beter voor de Supporter tickets categorie, waar je een van de vele spelers kunt zijn die tot winnaar worden uitgeroepen, met eerste-plaats winnaars die naar huis gaan met 10 mBTC.

Ten slotte zal de Play-off tickets prijstrekking 5 winnaars opleveren, en als je als eerste eindigt, krijg je 250 mBTC als hoofdprijs.

Ticket Rush loopt van 14 november 2022 tot 18 december 2022.

1xBit: De beste plaats voor weddenschappen op de Wereldbeker 2022 en meer

Maak kennis met 1xBit, een cryptogokplatform met een uitgebreid portfolio in sport, live weddenschappen en eSports.

Er is geen limiet aan wat je kunt genieten op 1xBit. Een spervuur van promoties en toernooien wordt regelmatig gehost op de website, wat kansen zijn voor u om te winnen en meer te verdienen.

1xBit heeft zijn aanwezigheid in het zand der tijden gemarkeerd als de enige cryptoweddingsite met ondersteuning voor meer dan 40 cryptocurrencies. Het platform heeft alles gemakkelijk gemaakt, vooral vanaf het registratieproces, waar je alleen een e-mail nodig hebt, en je staat om beloond te worden met een welkomstbonus tot 7 BTC voor de eerste vier stortingen. Verhoog uw eerste stortingsbonus tot 125% met promo code BETWCUP22!

Alle effectieve platforms houden rekening met het comfort van hun klanten; zo verzekert 1xBit u van razendsnelle transacties en nul transactiekosten het hele jaar door.

Conclusie

Profiteer van het WK 2022. Volg het Ticket Rush toernooi op 1xBit en maak van jezelf een winnaar!

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.