Binance card

Binance is wereldwijd de grootste crypto exchange. Niet alleen kan je er tientallen cryptocurrencies kopen en traden, het platform biedt ook vele andere opties zoals crypto staking, het traden van futures, crypto leningen, en nog veel meer. Maar sinds kort heeft het ook een eigen product gelanceerd, namelijk een crypto debitcard. Wij hebben de kaart halverwege ook ontvangen en delen graag een review met jou.

Wat is de Binance card precies?

De Binance card is een debitcard welke werkt op basis van je wallet op de exchange. Hiervoor is zelfs een speciale wallet aangemaakt door Binance welke los staat van je gewone wallet waar je mee trade. Hierdoor is het erg overzichtelijk vindt ik! In het menu onder ‘Wallet’ op de exchange staat ‘Kaart/Card’ waar de wallet staat. Deze ziet er dan als volgt uit:

Zo ziet de wallet er uit binnen Binance

In de wallet kan je op ‘Overschrijven’ klikken waarna ja erg eenvoudig van je gewone trade wallet naar je Card wallet kan sturen en het kan gebruiken met je debitcard van Binance. Deze kaart kun je overal gebruiken, in restaurants, supermarkten, tankstations, online shops, etc. Eigenlijk overal waar ze een debit/creditcard accepteren, wat tegenwoordig bijna overal is.

Op de achterkant van de kaart staat een 16-cijferige code en een 3-cijferige code zoals alle kaarten normaal hebben, deze code heb je nodig als je het online wilt gebruiken voor aankopen bij een webshop.

Wat maakt de Binance card zo handig?

Nu kun je natuurlijk denken, waarom heb ik deze kaart nodig? Het grote voordeel is dat je bij het gebruik van deze kaart een 2% cashback krijgt van Binance. Dus als je een aankoop doet van € 100,- krijg je vervolgens € 2 weer terug in je account. Dat krijg je niet bij creditcards:)

Ook is het natuurlijk leuk om te zien hoe je crypto kan uitgeven en het kan gebruiken in je dagelijkse leven. In je card wallet kan je verschillende coins houden, namelijk Bitcoin, Ethereum, BNB en Swipe. Maar ook gewoon EURO of USDT. Wanneer je een keer bijvoorbeeld wat winst hebt gemaakt in een trade en je dit wilt besteden, dan kan je het eenvoudig van je trade wallet naar je card wallet zetten en het gebruiken voor een aankoop. In het dashboard zie je al je aankopen erg eenvoudig, dit komt er dan zo uit te zien:

Binance belooft houders die de Binance coin houden zelfs meer, zo krijg ik 2% cashback, maar als je meer BNB vasthoudt, krijg je ook meer cashback. Tot zelfs wel 8%, al moet je dan aardig wat BNB hebben (wat ik helaas niet heb!)

Tot wel 8% cashback met de Binance Card!

Waar kan ik de Binance card aanvragen en wat kost het?

De Binance card is geheel gratis, dus dat is fijn nieuws. Je hoeft niet meer te doen dan een account aan te maken bij Binance en de kaart aan te vragen in het account hier. Geheel kosteloos:) Ik ben er in ieder geval erg blij mee!

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce