Search
Close this search box.

Vind het beste Bybit alternatief

Wie momenteel nog crypto verhandeld op Bybit zal binnenkort op zoek moeten naar een nieuwe optie. Bybit gaat niet helemaal weg uit Nederland, maar ze zullen een groot deel van hun activiteiten stopzetten. Dit heeft te maken met het feit dat veel diensten in Nederland niet toegestaan zijn.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat je als handelaar in crypto op zoek wil naar een goed Bybit alternatief. Gelukkig zijn er meer dan genoeg opties. We zetten de beste Bybit alternatieven voor je op een rijtje.

Waarom zou je een Bybit alternatief zoeken

Voorheen was Bybit voor Nederlandse investeerders interessant omdat ze een aantal exclusieve diensten aanboden. Zo was het mogelijk om bij Bybit derivaten te kopen. Dit zijn contracten die het mogelijk maakten op te speculeren op de prijs van crypto. Hiermee is het mogelijk om op koersbewegingen te reageren zonder daadwerkelijk in bezit te zijn van de specifieke crypto.

Vanwege de strikte Nederlandse regelgeving is het niet meer mogelijk om deze diensten aan te bieden Bybit zal met een aparte Nederlandse website komen waarop de diensten niet meer te zien zijn. Voor Binance is het ook niet meer mogelijk om in Nederland te gebruiken. Heb jij een Binance account, dan kun je geld opnemen van Binance en op een andere exchange zetten.

Het beste Bybit alternatief - Top 4

Er zijn verschillende cryptobrokers die een zeer goed Bybit alternatief volgen. Het gaat om Coinbase, Bitvavo Finst en Kraken. Dit zijn allen brokers die diensten aanbieden die passen binnen de Nederlandse regelgeving en wetgeving. Maar er zijn nog veel meer redenen om deze cryptobrokers te kiezen. We lichten ze hier één voor één toe.

Bitvavo

Bitvavo is een van de beste alternatieven voor Bybit. Een groot voordeel van dit cryptoplatform is het feit dat het gaat om een Nederlands bedrijf. Dat betekent niet alleen dat ze zich aan de Nederlandse wet houden, maar ook dat de klantenservice in het Nederlands is. Daarnaast heeft Bitvavo 200+ cryptomunten om te verhandelen en heeft een zeer gebruiksvriendelijk platform.

Bitvavo logo

Coinbase

Coinbase is een zeer bekend internationaal platform waar je als Nederlander prima terechtkunt om te handelen in crypto. Het is een goed Bybit alternatief omdat het platform veel diensten en cryptomunten aanbiedt. Een van de leuke extraatjes van Coinbase is het feit dat je met het Earn-programma gratis crypto kunt verdienen. Op het platform zijn momenteel net iets minder dan 250 cryptomunten verkrijgbaar.

Coinbase

Kraken

Een ander Bybit alternatief is cryptobroker Kraken. Het platform heeft een goede reputatie in de cryptowereld. Dat is onder andere te danken aan het veilige platform dat ze hebben. Voor handelaren is het feit dat ze lage handelstarieven hanteren een groot voordeel. Daarnaast hebben ze een gevarieerd aanbod aan crypto en is het platform eenvoudig in gebruik.

kraken

Finst

Tot slot willen we ook het Bybit alternatief Finst benoemen. Het platform heeft een groot aanbod aan crypto en is zeer transparant over de prijzen. Dat in combinatie met de overzichtelijke app die gemaakt is door ex-werknemers van DEGIRO, maakt het een zeer goed Bybit alternatief.

Finst

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.