Search
Close this search box.

Deze disclaimer is van toepassing op alle pagina’s van CryptoClan.nl.

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, bestaat de mogelijkheid dat deze onvolledig of niet (meer) juist is. CryptoClan.nl is niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade door het gebruik van informatie op deze website. Wij geven geen beleggingsadvies en bemiddelen niet in financiële producten. Elke belegger is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar handelingen en moet zich alle risico’s van het beleggen realiseren.

Beleggen in financiële producten, maar vooral ook cryptocurrencies, brengt risico’s met zich mee. Beleg daarom nooit met geld dat je niet kan missen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het is tevens van belang dat je de producten waarin je in gaat beleggen goed kunt doorgronden, zodat je niet op verkeerde wijze beslissingen neemt.

CryptoClan.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites, waar deze website naar refereert of linkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade opgelopen door het gebruik van deze externe websites. Hoewel de informatie over externe websites met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan het voorkomen dat de informatie onvolledig of niet (meer) juist is.

Privacy en Cookies

Wij nemen de privacy van onze bezoekers zeer serieus. In ons privacy statement leggen we uit welke gegevens we verwerken en met welk doel we dat doen.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.