Search
Close this search box.
Bittrex
4.5/5

Large offer and easy to pay with
iDeal with low fees

Go to Bittrex

Bittrex

Bittrex is een van de vele nieuwe cryptoexchanges die de laatste jaren de kop opstaken. Sinds cryptocurrency erg populair werd zijn meer en meer mensen gaan investeren in de digitale munten.

”Omdat het vaak moeilijk is om een goede keuze te maken wanneer het op cryptocurrency exchanges aankomt zetten we hier alvast alle voordelen van Bittrex op een rijtje.”

Daarnaast kijken we naar de betaalmogelijkheden op het platform, hoe je een profiel aanmaakt en uiteindelijk ook hoe je Bittrex gebruikt om cryptocurrency te verhandelen

Top 5 Cryptoclan.nl

4.5/5

Bittrex is een van de bekendste crypto platformen van met lage fees.

Voordelen van Bittrex

Wanneer we naar Bittrex kijken is een van de eerste dingen die ons opvalt dat dit platform erg stabiel en veilig is. Bittrex is een bedrijf gevestigd in de Verenigde Staten waardoor deze exchange werkt en fungeert onder de wetten van de Verenigde Staten. Dit wil zeggen dat je op een veilige manier kan handelen via Bittrex.

Daarbij komt dan nog eens dat de software van Bittrex zelf erg veilig is. Niet enkel heb je een two factor verification op het platform, Bittrex is ook nog nooit gehackt geweest.

”Een bijkomend voordeel van Bittrex is dat je op dit platform in meer dan 250 verschillende munten kan handelen. Het is erg belangrijk voor traders om te kunnen investeren in en speculeren op kleine munten. Dankzij Bittrex kan je makkelijk en snel goedkope munten aankomen die het in de toekomst erg goed kunnen doen.”

Net zoals verschillende andere online exchanges heeft Bittrex eveneens een Bittrex App voor Android en iOS. Op die manier kan je via je telefoon in cryptocurrencies traden zoals je dat op je computer zou doen.

Wanneer je Bittrex wil helpen om het platform uit te breiden en beter te maken kan je opteren voor Bittrex Review. Bij deze functie ben je als het ware een testkonijn voor nieuwe functies en markten op Bittrex. Dit kan erg interessant zijn om leuke en handige nieuwe functies te ontdekken voor andere traders en hier op die manier profijt uit te halen.

Overzicht van de voordelen van Bittrex

 • Gevestigd in de VS
 • Enorm veilig
 • Meer dan 250 verschillende munten
 • Goede Bittrex App
 • Bittrex Review

Welke munten worden er verhandeld op Bittrex

Zoals hierboven reeds vermeld kan je op Bittrex meer dan 250 verschillende munten verhandelen. Net omdat je zo’n grote keuze aan munten hebt is het makkelijker om een goede en geïnformeerde keuze te maken. Je kan niet enkel investeren in munten met een grote waarde, je kan ook speculeren op goedkope munten die je in de toekomst heel wat geld kunnen opbrengen. We geven je hier alvast een overzicht van de 20 meest belangrijke munten die verhandeld worden op Bittrex.

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Bitcoin Cash
 4. Compound
 5. Bitcoin SV
 6. Monero
 7. Dash
 8. Cache Gold
 9. Zcash
 10. Litecoin
 11. Numeraire
 12. Kusama
 13. Wrapped Bitcoin
 14. BTECoin
 15. Neo
 16. Decred
 17. Chainlink
 18. Horizen
 19. New DOT
 20. Cosmos

Hoe een profiel aanmaken op Bittrex

Ben jij klaar om een nieuw profiel aan te maken op Bittrex? Wij loodsen je alvast door de stappen.

Om een profiel aan te maken op Bittrex ga je allereerst naar de pagina waar je een nieuw account kan registreren. Hier kan je kiezen of je een professioneel account wil opzetten of een persoonlijk account.

”De meeste onder jullie zullen genoeg hebben met een persoonlijk account – indien je van plan bent om grote bedragen te traden kijk je best even naar het opzetten van een professioneel account. Indien je een professioneel account wil opzetten zal je bijkomende informatie moeten ingeven zoals een BTW nummer.
Omdat de meesten onder jullie best voor een persoonlijk account kiezen zullen we alvast verdergaan met de registratie van een persoonlijk account”

Geef nu je e-mail adres in. Je e-mail adres zal uiteindelijk ook je gebruikersnaam worden bij Bittrex. Naast je e-mail adres zal je ook je paswoord moeten ingeven.

Klik nu op ‘’maak account aan’’. Hierna zal je een email ontvangen om je e-mail adres te verifiëren. Deze email kan even op zich laten wachten, maar over het algemeen land hij binnen enkele minuten in je inbox. Indien je geen email ontvangt kijk je best even in je spam-map.

Wanneer je op de link in je email klikt wordt je doorgestuurd naar een pagina waar jij je persoonlijke gegevens zal moeten ingeven. Hier zal je bijvoorbeeld het land waarin je woont moeten opgeven, je volledige adres en natuurlijk ook je geboortedatum. Kijk alles goed na zodat er zeker geen fouten in staan. Anders kan dit fouten geven tijdens de identiteitsverificatie in de volgende stap.

Voor de identiteitsverificatie zal je een identiteitsdocument zoals een paspoort of een identiteitskaart moeten inscannen of fotograferen en uploaden en een selfie met je paspoort of ID uploaden. Meestal krijg je binnen de 10 minuten een positief of negatief antwoord. In het geval van een negatief bericht kan je de verificatie opnieuw doorlopen.

Wanneer je identiteit geverifieerd is kan je alvast aan de slag op het Bittrex platform.

Hoe een account aanmaken op Bittrex: stap voor stap

 1. Ga naar de registratie pagina
 2. Geef je e-mail en wachtwoord op
 3. Verifieer je email
 4. Geef persoonlijke gegevens in
 5. Verifieer je identiteit

Welke betaalmogelijkheden zijn er beschikbaar op Bittrex

Wanneer je voor de eerste keer crypto gaat traden ga je natuurlijk coins moeten aankopen met Euro’s of andere valuta. Bittrex heeft als internationaal platform heel wat betaalmogelijkheden.

Je kan op Bittrex betalen met een geverifieerde bankrekening, een VISA kaart of Masterkaart en natuurlijk ook met iDEAL of een SEPA bankoverschrijving.

Betaalmogelijkheden op Bittrex

 • Visa
 • Mastercard
 • Geverifieerde bankrekening
 • iDEAL
 • SEPA

Hoe gaat het traden in zijn werk op Bitvavo

Wanneer je het registratieproces van Bitvavo hebt doorlopen kan je eindelijk gebruik beginnen maken van de diensten die Bitvavo via zijn platform aanbiedt. Om te beginnen met traden moet je natuurlijk wat in je wallet heben. Je kan eventueel gelden en crypto van een andere wallet doorsturen naar je wallet op Bitvavo, of ervoor kiezen om munten aan te kopen in Euro die dan in jouw Bitvavo wallet zullen verschijnen.

Bitvavo biedt twee verschillende manieren van traden: via een basis interface en via een geavanceerde interface. Mensen die op zich nog maar pas beginnen met traden houden zich best aan de basis interface. Veteranen kunnen opteren om te traden via get geavanceerde systeem.

Basis interface

 1. Stort een tegoed op je account
 2. Klik op de gewenste valuta die je wil aankopen
 3. Klik nu op het tabblad kopen
 4. Hier geef je in hoeveel je wil kopen
 5. Klik op bevestigen om de aankoop te voltooien

Geavanceerde interface

Via de geavanceerde interface krijg je niet enkel meer informatie over de koers van cryptomunten, je kan ook sneller en beter op de markt inspelen. Via de geavanceerde interface kan je namelijk zowel Marktorders plaatsen – orders die direct doorgaan en waarmee je handelt op de prijs van de markt, en limietorders – orders waarvoor je een maximumprijs van aankoop en een minimumprijs van verkoop instelt.

Hoe kan je traden op Bittrex

Ben je klaar om te beginnen met traden op Bittrex?

Om op Bittrex te traden ga je naar ‘’Markten’’. Hier ga je nu een munt selecteren en een bod plaatsen hoeveel je wil betalen voor de hoeveelheid munten. Je kan ook zien wat de gangbare prijs voor de munten is. Het is erg belangrijk dat je een schappelijk bod doet want anders zal je bod nooit aanvaard worden.

”Wanneer je bod aanvaard wordt kan je de bestelling accepteren en betalen met de munten of het geld in je portefeuille. De aangekochte munten zullen dan in je Bittrex portefeuille verschijnen.”

Bittrex ervaringen van gebruikers

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.