Search
Close this search box.
BUX Crypto logo
4.5/5

Large offer and easy to pay with
iDeal with low fees

Go to Bux C

GETBUX

Getbux is een platform waar je makkelijk en snel in cryptocurrency kan traden. Ze positioneren zich op de markt als een platform waar het erg makkelijk is om munten te kopen en te verkopen met lage commissies.

”Maar wat zijn nou de voordelen van Getbux? En hoe makkelijk kan je op Getbux een profiel aanmaken en betalingen uitvoeren? Wij pluizen dit even voor je uit!”

Top 5 Cryptoclan.nl

4.5/5

Bux is uitgegroeid tot een internationaal financieel platform, waar je onder andere verschillende cryptocurrency kunt kopen en traden.

Wat zijn de voordelen van Getbux

Een allereerste groot voordeel van Getbux is dat dit een Nederlands platform is. Op die manier kan je onder Nederlandse wetgeving handelen en weet je dat je goed zit. Daarnaast is Getbux een internationaal bedrijf met een filiaal in Berlijn een een Britse FCA. Je kan dus stellen dat Getbux een stabiel platform is dat niet zomaar zal verdwijnen.

Getbux heeft drie verschillende trading apps: Bux 0, Bux X en Bux C. Op

Kies voor Bux 0 wanneer je wil handelen aan 0% commissie.

Op Getbux X handel je net zoals diverse andere brokers ook in verschilcontracten of CDF contracten zoals dat wordt genoemd. Dit is op zich een erg risicovolle soort trading, maar het voordeel aan traden via Getbux is dat je kan beginnen met een kleine inzet van 50 euro.

Op Bux C kan je dan weer gaan handelen in crypto. Bux werkt hier met een eigen munt – de Bux, waarmee je commissie vrij kan gaan investeren in cryptomunten.

Voorleer je een profiel aanmaakt zal je dus moeten kiezen op welk Bux platform je graag wil gaan traden.

”De Bux apps zijn erg goed en makkelijk in gebruik. De Bux C app kan je downloaden op Android en iOS en je kan ook inloggen op je account via je computer of laptop.”

Een bijkomend voordeel aan Bux is dat er ook een sociaal kantje aan zit – zo kan je beleggers volgen en kan je kijken wie goede en wie slechte investeringen maakte.

GetBux voordelen op een rijtje:

 • Nederlands platform
 • Handelt in CDF contracten
 • 0% commissie via Bux 0
 • Platform gewijd aan Crypto via Bux C
 • Kleine inzet
 • Goede mobiele Bux App
 • Biedt een demo account aan via Bux X
 • Handel in indeces, aandelen, valuta, grondstoffen, Vix en crypto via de verschillende Bux profielen
 • Sociaal

Welke munten kan je verhandelen op Getbux

Hoewel je op Getbux in cryptovaluta kan handelen is het belangrijk om in het achterhoofd te houden dat dit maar een van de vele contracten is die Getbux aanbiedt. Het aantal cryptomunten op Getbux is dan ook beperkt.

Wanneer we naar de trade fees op Getbux kijken zien we dat de minimum fee op 0.30 euro ligt en dat er een verschillende fee geldt voor iedere munt. Wij hebben de trade fee alvast even naast de munt geplaatst.

Hoe kan je een profiel aanmaken op Getbux

Om het makkelijk te maken zullen we er vanuit gaan dat je een Bux C account aanmaakt om in cryptocurrency te traden. Klik op ‘’maak account aan’’ en geef je email adres en wachtwoord in. Daarnaast zal je ook moeten aangeven dat je ouder bent dan 18 uit legale overwegingen.

Hierna word je doorgeleid naar een pagina waar jij je Voornaam, achternaam en geboortedatum moet opgeven. Nadat je dit gedaan hebt geef jij je nationaliteit op, het land waar je woont en waar je geld vandaan komt (inkomen, erfenis, spaargeld etc).

Nu moet jij je email verifiëren. De mail kan enkele minuten op zich laten wachten. Indien je langer dan 10 minuten op een verificatiemail moet wachten dan kijk je best even je spam map na. Open de email en klik op ‘’bevestig mijn e-mail adres’’.

Nadat je email adres geverifieerd is, is het tijd om je identiteit te verifiëren. Klik op de grote groene knop ‘’identiteit verifiëren’’ en kies hoe jij het liefst je identiteit verifieert: via een paspoort, een rijbewijs of een identiteitskaart.

Om je identiteit te verifiëren moet jij je telefoon gebruiken. Hiervoor zal je dus een mobiel nummer moeten ingeven dat dan ook weer geverifieerd wordt door een sms naar het nummer te sturen.  In deze SMS staat een link die je helpt met het verifiëren van je identiteit.

”Nadat je identiteit geverifieerd is vul jij jouw persoonlijke gegevens zoals adres in en kan je aan de slag met traden op de Bux C app.”

Hoe een profiel aanmaken op Bux C: Stap voor Stap

 1. Klik op account aanmaken
 2. Vul je email en wachtwoord in
 3. Geef aan dat je ouder bent dan 18
 4. Geef je nationaliteit en het land waar je woont op en laat Bux weten waar jij je geld vandaan haalt
 5. Bevestig nu je email adres
 6. Bevestig nu je identiteit door middel van een identiteitskaart, rijbewijs of paspoort
 7. Geef je mobiel nummer in
 8. Doorloop de stappen in de sms om je identiteit te verifiëren
 9. Vul nu je persoonlijke gegevens in

Wat zijn de betaalmogelijkheden op Getbux

Wil je geld storten op je Bux C account? Dan kan je dit je doen via SEPA, iDEAL en via Mastercard of Visa. Indien je geld in Euro wil opnemen dan kan dit enkel via SEPA. Je geld staat dan binnen 3 tot 5 werkdagen op je bankaccount.

Betaalmogelijkheden op Getbux:

 • iDEAL
 • SEPA
 • Mastercard
 • Visa

Hoe kan je traden op Getbux Crypto?

Om te beginnen met traden op Getbux Crypto zet je best eerst geld op je account. Dit doe je door geld te storten via Visa, Mastercard, iDEAl of overschrijving.

Klik dan op koop/verkoop en kies een paar waarin je wil handelen. Zo kan je bijvoorbeeld Bux tokens inwisselen tegen Bitcoin of Bitcoin tegen Euro.

Wanneer je op het juiste paar klikt dan wordt je doorverwezen naar een pagina waar je een overzichtelijke grafiek te zien krijgt van de koers van de munt en kan je ervoor kiezen om de munt aan te kopen of te verkopen.

Geef het bedrag in dat je wil investeren, kijk na welke fractie van de munt je hiermee kan kopen en klik dan op ‘’koop’’.

De munt zal dan ogenblikkelijk op je account verschijnen.

Hoe traden met Getbux Crypto

 1. Klik op koop/verkoop
 2. Klik op het paar waarin je wil traden
 3. Kies aankopen of verkopen
 4. Geef het bedrag in dat je wil aankopen of verkopen
 5. Klik op de knop kopen of verkopen om te bevestigen

Getbux ervaringen van gebruikers

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.