Ethereum huidige prijs is €516.30.

Ethereum heeft op dit moment een prijs van €516.30 met een marketcap van €58.86 B. De prijs ging in de laatste 24 uur met 2.18% omhoog.

 • ethereum
  Ethereum (ETH)
 • Live prijs
  €516.30
 • 24 uur%
  2.18%
 • Marktkapitalisatie
  €58.86 B
 • Volume
  €10.82 B
 • Beschikbaar aanbod
  113.98 M ETH
 • Rang
  2

Technische analyse van de Ethereum (ETH)

De technische analyse van de Ethereum (ETH) berekent aan de hand van 28 indicatoren de markttrend. Wij maken een onderscheid tussen de technische analyse voor een dag, week en maand. De grafieken worden vriendelijk ter beschikking gesteld door Tradingview.

LET OP: Onderstaande infographics zijn technische analyses die ons welwillend door Tradingview.com ter beschikking zijn gesteld. De kwalificaties 'buy', 'sell', 'hold' en bijbehorende varianten zijn dan ook de inschattingen van Tradingview.com, berekend op basis van een aantal indicatoren. Cryptoclan.nl geeft hiermee geen beleggingsadvies. Uiteraard kun je de gratis indicatoren gebruiken als startpunt voor jouw eigen onderzoek. Bekijk onze disclaimer voor meer info.

Technische daganalyse Ethereum (ETH)

In deze infographic zie je aan de hand van 28 indicatoren wat de verwachting is van Ethereum in de komende 24 uur. Op basis van de indicatoren ontstaat er een advies om te verkopen, neutraal te blijven of te kopen.

In onderstaande grafiek zie je het koersverloop per dag en de statistische basisgegevens voor het maken van jouw eigen analyses.

De technische weekanalyse van de Ethereum (ETH)

Uiteraard veranderen bepaalde parameters. Daarom gebruiken we 26 indicatoren om een analyse voor langere termijn te maken. De technische weekanalyse van de Ethereum geeft eveneens een signaal of het verstandig is om te kopen of te verkopen. De technische weekanalyse van de Ethereum (ETH) zie je hierna.

De technische maandanalyse van de Ethereum (ETH)

In de wereld van de cryptovaluta is het lastig om heel ver vooruit te kijken. Toch maken we op basis van liefst 19 indicatoren ook een inschatting voor de tendens van de Ethereum-koers over een maand.

Prijsgrafiek van de Ethereum (ETH)

Voor een goede analyse zijn actuele statistische gegevens cruciaal. Daarom bieden we je ook een prijsgrafiek van de Ethereum.

Zelf beleggen in deze cryptomunt?

Als je zelf wilt beleggen in deze cryptomunt zul je deze via een cryptobeurs of crypto-exchange moeten kopen. Wellicht via:

TIP!
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo!
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo! Show Less

Wil je eerst meer weten over het (ver)kopen van cryptomunten? Dan kun je daar op deze pagina alles over lezen.

Meer data over deze coin?

Verdiep je jezelf liever eerst in de verdere data? Dan kunnen we je met onderstaande gegevens op weg helpen. We bieden de prijsgrafiek en de historische koersen van deze cryptomunt.

Historische koersen van deze cryptomunt

Natuurlijk zijn de historische koersen ook belangrijk om jouw analyses op te baseren. Hieronder zie je een overzicht van de historische koersen.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Meer weten over beleggen in cryptomunten?

Als je meer wilt weten over het beleggen in cryptomunten helpen we je uiteraard graag op weg. In onze cryptoclass zie je uitleg over de diverse mogelijkheden om rationeler en gecalculeerder te beleggen.

Zo bespreken we hoe je een fundamentele analyse uit kunt voeren. Ook laten we zien wat er komt kijken bij een technische analyse. De technische analyse passen we ook toe op een aantal praktijkvoorbeelden.

Naast deze analyses zie je allerlei andere handige informatie. Bijvoorbeeld uitleg van veel gebruikte termen, hoe je in crypto kunt handelen bij dalende koersen en nog veel meer leuke en leerzame onderwerpen.

Een bezoekje aan onze cryptoclass is altijd aan te raden.


Volg CryptoClan op Facebook


Cryptocurrencies kopen?

Direct crypto kopen