Monero verwachting

Monero verwachting

Monero is een crypto welke steeds populairder wordt en heeft sinds de oprichting al een mooie stijging laten zien. In dit artikel vertellen wij daarom meer over de koersverwachting van Monero.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,6

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Kraken

Grote internationale exchange

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkKraken

Wat is dan de Monero koers verwachting?

Dit is en blijft natuurlijk een lastige vraag. Maar wat voorop staat is dat Monero met de dag meer gebruikt wordt en meer gebruik betekent een grotere vraag door bedrijven en gebruikers naar Monero Dit is erg positief voor de prijs van Monero in het algemeen. Voor 2021 wordt daarom ook een grote groei van de prijs van Monero verwacht doordat er meer samenwerkingen zullen komen en nieuwe producten zullen worden ontwikkeld vanuit Monero

De prijs voorspellingen voor Monero wordt door veel analisten en experts daarom hoog ingeschat voor 2021 – 2025. Het is een crypto waar steeds meer vraag naar is, steeds meer samenwerkingen heeft en steeds meer nieuwe productinnovaties doet wat het allerbelangrijkste is.

Kunnen wij dan een prijs verwachting van de toekomst doen? Nee, dat is helaas echt onmogelijk. De adoptie van de gehele cryptocurrency industrie stijgt snel, waarbij Moneroeen favoriete cryptocurreny voor velen is door de grote vraag. Wat daarmee gezegd kan worden is dat de toekomst erg positief is en een prijsstijging van honderden procenten erg realistisch kan zijn de komende jaren.

Monero voorspelling 2021 

Monero is door zijn privacy beleid, wereldwijd geaccepteerd. Dicht bij het einde van 2020 begon de Ledger Nano-wallet, Monero te ondersteunen. Dit vergrootte de vraag naar Moneo en werd het nog meer gewild bij de meeste cryptohandelaren over de hele wereld. Monero werkt nu aan het updaten van zijn technologie zoals GUI met sub adressen, meerdere handtekeningen en andere punten. 

Volgens sommige analisten zal Monero $ 100 aantikken als de laagst prijs per XMR-coin en $ 155 als de hoogste. Andere analisten voorspellen voor 2021 dat Monero naar een piek gaat van tussen $ 160 – $ 180, met een terugval naar $ 100 – $ 120. Nog een groepje experts zegt dat XMR tegen 2021 zal groeien naar zelfs $ 370. Het gaat hierbij om de stijgende vraag naar privacy, die de prijs van XMR zal voeden. 

De verwachting is wel dat Monero de komende jaren zal blijven groeien tot wel $ 220 in 2023. 

Monero verwachting voor 2025 

In de komende vijf jaren kan de prijs van XMR langzaam stijgen en $ 400 aantikken tegen 2025. Bepaalde analytici verwachten een groei van $ 1.360 terwijl sommigen optimistischer zijn. Zij schatten Monero op circa $ 1390 in 2025. Omdat zij 2021 en 2022 zien als de opkomende jaren wereldwijd voor crypto’s. En dat de crypto’s zowel in 2021 en 2022 nieuwe recordhoogten in prijs zullen vestigen zoals nooit tevoren is gebeurd. 

Andere crypto die in omloop zijn, ondersteunen in principe diensten onder pseudoniem. Monero verschilt hierin omdat het een anonieme cryptocurrency is. Daarom heeft het de afgelopen maanden veel groei ervaren en staat het ook steviger. Gebruikers die binnenkort op zoek zullen gaan naar anonieme cryptocurrencies om hun transacties uit te voeren, worden door experts uit de industrie geadviseerd om Monero te kiezen. 

Om zo tegen de huidige voordelige prijsniveaus te kopen zodat ze een beter rendement behalen in de toekomst. 

Monero nieuws verwachtingen

Monero (Monero) heeft een grote roadmap waar het de komende tijd aan gaat werken, zo breidt het team zich continue uit en is het bedrijf in steeds meer markten actief wat ook betekent dat er meer samenwerkingen bijkomen. Hierdoor zijn de verwachtingen van de koers voor 2021 erg hoog en voor 2025 nog veel hoger. 

Cryptocurrencies kopen?

Direct crypto kopen