Litecoin verwachting

In 2011 is Litecoin opgericht door Charlie Lee, een oud Google werknemer. LTC is gebaseerd op het Bitcoin protocol, Lee heeft de coin gebouwd met de intentie om het een “lite version of Bitcoin” oftewel een lichte versie van Bitcoin te maken. De makers maken graag de vergelijking met goud & zilver. Als bitcoin als goud kan worden gezien, dan is Litecoin zeker het zilver. Het voornamelijke verschil in deze coin is de snelheid, het is ongeveer 2.5 minuten per block. Gebruikers zullen zo ongeveer 30 minuten op een transactie moeten wachten.

Litecoin is een crypto welke steeds populairder wordt en heeft sinds de oprichting al een mooie stijging laten zien. In dit artikel vertellen wij daarom meer over de koersverwachting van Litecoin.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=Bitvavo


Beste platform & exchange in Nederland

Commissions

9.5

Current Offers

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br />
<p class=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Commissions

9,2

Current Offers

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Commissions

8,9

Current Offers

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=Plus500

Grootste CFD broker

Commissions

8,5

Current Offers

20

BekijkPlus500
 /></a><br />
<p class=kraken

Internationale exchange

Commissions

8,1

Current Offers

25

BekijkKraken

Wat is dan de Litecoin koers verwachting?

Dit is en blijft natuurlijk een lastige vraag. Maar wat voorop staat is dat Litecoin met de dag meer gebruikt wordt en meer gebruik betekent een grotere vraag door bedrijven en gebruikers naar Litecoin. Dit is erg positief voor de prijs van Litecoin in het algemeen. Voor 2021 wordt daarom ook een grote groei van de prijs van Litecoin verwacht doordat er meer samenwerkingen zullen komen en nieuwe producten zullen worden ontwikkeld vanuit Litecoin.Litecoin verwachting

De prijs voorspellingen voor Litecoin wordt door veel analisten en experts daarom hoog ingeschat voor 2021 – 2025. Het is een crypto waar steeds meer vraag naar is, steeds meer samenwerkingen heeft en steeds meer nieuwe productinnovaties doet wat het allerbelangrijkste is.

Kunnen wij dan een prijs verwachting van de toekomst doen? Nee, dat is helaas echt onmogelijk. De adoptie van de gehele cryptocurrency industrie stijgt snel, waarbij Litecoin een favoriete cryptocurreny voor velen is door de grote vraag. Wat daarmee gezegd kan worden is dat de toekomst erg positief is en een prijsstijging van honderden procenten erg realistisch kan zijn de komende jaren.

Litecoin nieuws verwachtingen

Litecoin (LTC) heeft een grote roadmap waar het de komende tijd aan gaat werken, zo breidt het team zich continue uit en is het bedrijf in steeds meer markten actief wat ook betekent dat er meer samenwerkingen bijkomen. Hierdoor zijn de verwachtingen van de koers voor 2021 erg hoog en voor 2025 nog veel hoger.

crypto met veel kans op hoge rendement