ByBit exchange Review

Het kiezen van een cryptocurrency trading exchange kan een uitdagende taak zijn. Er zijn verschillende overwegingen, zoals de platformfuncties, grafiekinterface, handelsparen, kosten, veiligheid en klantenondersteuning.

Een van de meest populaire leveraged crypto beurzen in de wereld is Bybit.

Hoewel we ernaar streven om u te voorzien van nauwkeurige en de meest recente informatie in deze Bybit review, raden we u ten zeerste aan de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden.

 • Belangrijkste kenmerken:
 • BTC, ETH, EOS en LTC eeuwigdurende USDT paren
 • Tot 100 keer hefboom
 • 0.025 tot 0.075% handelskosten
 • Hoge liquiditeit orderboek met lage spreads
 • Bybit app voor mobiel handelen
 • 4.9 beoordeling op basis van 50.000+ beoordelingen
 • 30% affiliate en verwijzingsprogramma

Wat is ByBit?

ByBit is een derivaten cryptocurrency handelsplatform met de nadruk op leverage trading met tot 100x leverage op BTC/USD en ETH/USD handelsparen. De derivatenbeurs biedt eeuwigdurende contracten die de cryptocurrency spotprijs volgen, niet de daadwerkelijke cryptocurrency activa.

Bybit is gevestigd en heeft zijn hoofdkantoor in Singapore en is een geregistreerde handelsbeurs op de Britse Maagdeneilanden. Het platform ondersteunt handelaren van over de hele wereld, waaronder Noord-Amerika, Europa, Rusland, Japan, Zuid-Korea en Zuidoost-Azië. Het oprichtende team bestaat uit professionals uit de Forex industrie, investeringsbankieren en vroege blockchain adopters.

Bybit vergeleken

Geavanceerde functies, een intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke kenmerken op Bybit. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere top beoordeelde crypto beurzen zoals Bybit die functies van wereldklasse bieden.

Bybit Kenmerken

Bybit onderscheidt zich van de traditionele cryptocurrency trading exchange door het aanbieden van een geavanceerd charting platform dat haar handelaren in staat stelt om deel te nemen aan leveraged trading. Naast het standaardaanbod om gebruikers in staat te stellen crypto te kopen of verkopen met behulp van een desktop- en mobiele handelsapp-versie, biedt Bybit de volgende extra functies:

 • Een beginnersvriendelijke en robuuste handelsinterface
 • Marge platform om crypto te verhandelen met tot 100 keer leverage
 • Hoge liquiditeit orderboek met lage spreads
 • State-of-the-Art Matching Engine die 100.000 transacties per seconde verwerkt
 • Geavanceerde tools voor risicobeheer en onderlinge verzekering
 • Stel take-profit en stop-loss orders in met één klik
 • USDT-afgewikkelde eeuwigdurende contracten
 • Veilige portemonnee met offline maatregelen voor koude opslag
 • Geen server down-time en 99,99% van de tijd beschikbaar
 • Garanties om de volledige kosten te dragen van verloren fondsen als gevolg van down-time of systeemfouten
 • Bybit app om posities te monitoren en te handelen vanaf elke locatie
 • Een affiliate programma dat u beloont voor het brengen van meer gebruikers naar het platform
 • 24/7 klantenservice met meertalige ondersteuning

Is Bybit veilig en wat is onze eigen Bybit ervaring?

Bybit lijkt een veilig leveraged handelsplatform te zijn dat bankachtige veiligheidsmaatregelen en operationele procedures heeft om ervoor te zorgen dat de fondsen van klanten veilig worden bewaard. De beurs is ook nog nooit gehackt of gecompromitteerd geweest op basis van ons onderzoek. Offline koude portefeuille opslag, multi-handtekening opnameproces en authenticatie met twee factoren zijn voorbeelden van de veiligheidsmaatregelen die zijn getroffen.

Is ByBit legitiem?

Bybit is een legitieme crypto trading exchange die wordt beheerd door Bybit Fintech Limited. Het bedrijf is gevestigd in Singapore en geregistreerd op de Britse Maagdeneilanden. De cryptobeurs is momenteel in geen enkel land gereguleerd en daarom hebben gebruikers geen KYC nodig om op Bybit te handelen.

ByBit gebruikersinterface

Voor scherpzinnige cryptocurrency handelaren is de grafiekinterface een van de belangrijkste overwegingen. Als u bekend bent met de handel op BitMEX of Binance, zullen gebruikers genieten van de grafiekeninterface op Bybit die veel geavanceerder is en geladen is met uitstekende technische analyse-instrumenten en functies.

Wanneer u voor het eerst inlogt bij Bybit, zult u zien dat de handelsinterface van Bybit zeer goed in elkaar zit, visueel gemakkelijk is voor het oog met geavanceerde functies. De bovenste balk is statisch en biedt een gemakkelijke manier om terug te keren naar het ‘Trade’ venster, uw ‘Asset’s’ te controleren en een ‘More’ drop-down die links biedt naar een aantal gidsen en FAQ’s.
Voor de handelaren in het seizoen zult u merken dat de grafieken zijn gemaakt door TradingView, die bekend staan om hun vloeiende, intuïtieve en schone grafieken. Traders zullen gebruik kunnen maken van geavanceerde trading tools en indicatoren om hun trading edge te verfijnen in het maximaliseren van winsten en het minimaliseren van risico’s.

TradingView grafieken bieden een breed scala aan tijdframes en tools om trendlijnen te tekenen, indicatoren en grafiekpatronen toe te voegen om een trade perfect te timen.

Bybit beschikt over een uitgebreide reeks grafiekindicatoren die aan elke grafiek kunnen worden toegevoegd, zoals Simple Moving Averages, Relative Strength Index (RSI), Ichimoku, Bollinger Bands, Average True Range, MACD, Volume, Stochastics en nog veel meer…

In vergelijking met andere beurzen zijn de grafiekeninterface en tools van Bybit uitzonderlijk en uniek. Als u een technische analyse handelaar bent, dan zult u tevreden zijn met de soepele grafieken ervaring op Bybit.

ByBit Geavanceerde Orders

ByBit biedt een geavanceerd ordersysteem dat handelaren in staat stelt om met één klik vanuit het orderbevestigingsvenster take profit en stop losses in te stellen met meerdere ordertypes en tijd van kracht. Dit is een geweldige functie op zich. U hoeft niet handmatig orders voor stop loss en take profit in te voeren en er verschijnt een venster dat vraagt om handelsdoelen voordat een order wordt uitgevoerd.

De beschikbare orders zijn “limiet order”, “markt order” en “voorwaardelijke order” waar de meeste traders bekend mee zullen zijn. ByBit’s ordersysteem geeft meer flexibiliteit en controle door gebruik te maken van prijsgebaseerde triggers om een goed risico management mogelijk te maken. Er is ook de mogelijkheid om de duur van de voorwaardelijke order te controleren aan de hand van de volgende criteria:

 • Goed Tot Geannuleerd
 • Onmiddellijk of Annuleren
 • Doden of Vullen

ByBit Dubbele Prijs Mechanisme

ByBit maakt gebruik van een dubbel prijsmechanisme om een eerlijke handelsomgeving voor haar gebruikers te garanderen en prijsmanipulatie te voorkomen. Waar de meeste beurzen de ‘Last Traded Price’ gebruiken als trigger voor liquidatie, gebruikt Bybit daarentegen de ‘Mark Price’. Ook wel de ‘Global Spot Index Price’ genoemd als trigger voor liquidatie.

Het ByBit Dual Price Mechanisme biedt haar klanten een grotere bescherming tegen kwaadwillige liquidaties en betekent dat het moeilijker is voor diegenen die de markt proberen te manipuleren met een verminderd voordeel. Dit is een ander voordeel van het gebruik van ByBit, waarbij crypto handelaren een grotere bescherming hebben tegen prijsmanipulatie.

ByBit Stortingsmethodes

Bybit accepteert geen fiat valuta stortingsmethoden met behulp van een bankoverschrijving of creditcard. Het is een cryptocurrency exchange die alleen Bitcoin (BTC) stortingen accepteert. Nieuwe gebruikers zullen een Bitcoin-aankoop moeten doen via een gerenommeerde crypto-uitwisseling die stortingsmethodes accepteert waarbij fiatvaluta (bijv. USD) wordt gebruikt in ruil voor Bitcoin.

ByBit Vergoedingen

Bybit transactiekosten zijn concurrerend in vergelijking met andere beurzen in de cryptocurrency handelsindustrie en zijn gebaseerd op een market maker en taker kostenstructuur. Afhankelijk van het type order dat wordt geplaatst (d.w.z. markt- of limietorder), bepaalt Bybit de makersvergoeding of korting die op de transactie wordt toegepast, zoals hieronder.

Om u te helpen de verschillende Bybit handelskosten uit te leggen en wanneer deze van toepassing zijn:

Een maker is iemand die een limietorder of conditionele trigger plaatst die naar het orderboek gaat en bijdraagt aan de diepte van de markt, ongeacht of de handelaar ervoor kiest om long of short te gaan. Deze handelaren helpen de markt te maken en worden daarom market makers genoemd.
Een taker is iemand die marktorders plaatst die onmiddellijk worden uitgevoerd voordat ze naar het orderboek gaan en de marktdiepte verkleinen door orders uit het orderboek te nemen.

Stortings- & Opnamekosten

Bybit rekent geen kosten om cryptocurrency te storten op de exchange. Er is een minimum Bitcoin netwerk vergoeding die in rekening wordt gebracht voor het opnemen van geld van Bybit, die wordt bepaald door de blockchain netwerk belasting die meestal rond de 0,0005 BTC is.

Handelssnelheid & Schaalbaarheid

De beruchte ‘System Overload’ fout op BitMEX is een frustratie geweest bij de populaire crypto trading exchange tot het punt waarop de frustraties over het frequente systeem overload probleem een populaire meme is geworden. ByBit overwint het down-time risico met zijn geavanceerde trading engine die 100.000 Transacties per Seconde (TSP) kan verwerken waardoor orders in snelle tijden kunnen worden uitgevoerd.

ByBit Verzekeringsfonds

Om het inherente risico van tekorten in de Bybit futures contract settlement te beperken, onderhoudt ByBit een contingency genaamd het “Insurance Fund” die de mogelijkheid van auto-deleveraging vermindert in het geval van een liquidatie. In wezen dient het fonds om handelaren te beschermen in het geval ByBit een positie niet kan liquideren tegen faillissementsprijs of beter.

In dat geval zal de verzekering van ByBit het saldo gebruiken om het tekort te dekken. Om ByBit handelaren gerust te stellen, toont de beurs de huidige balans van het fonds, evenals alle in- & uitstromen op hun website. Iedereen kan dit op elk moment bekijken, wat zorgt voor een zeer transparant systeem.

Onderlinge Verzekering

Bybit heeft een onderlinge verzekering geïntroduceerd. Dit is een risicomanagement tool voor haar gebruikers om zich in te dekken tegen ongunstige marktbewegingen. Als een gebruiker een verlies lijdt op zijn verzekerde positie (binnen de effectieve periode van de verzekering), ontvangt de gebruiker een uitbetaling van het onderlinge verzekeringsfonds.

Gebruikers die een toename van de marktvolatiliteit voorzien, kunnen ervoor kiezen om een verzekering af te sluiten in plaats van een traditioneel stop loss order op long en short posities. De verzekering geldt voor een vooraf bepaald tijdsbestek van 2 uur, 12 uur of 48 uur.

Voor elke transactie wordt een beschermingspremie betaald die wordt gestort in het Bybit Mutual Insurance Fund. Transacties die door de verzekering worden beschermd, worden gecompenseerd als de markt zich tegen uw positie keert.

Testnet / Demo Handel

Bybit beschikt over een testnet voor gebruikers die een demo willen handelen op het platform zonder een storting te doen. Het functioneert als een virtuele rekening van het platform om te oefenen met crypto handel met nep geld dat de live Bitcoin spotprijs volgt. Gebruikers kunnen de Bybit demo-account openen op testnet.bybit.com en klikken op ‘Registreer’ rechtsbovenaan de pagina.

Het enige wat u nodig heeft is een e-mailadres en een telefoonnummer. Voordat u een transactie kunt plaatsen, moet u testnet Bitcoin-munten verkrijgen uit een kraan. We raden u aan deze gids te volgen om te beginnen, want het is niet het eenvoudigste proces!

ByBit Affiliate- en verwijzingsprogramma

Bybit heeft een affiliate- en doorverwijzingsprogramma dat nieuwe gebruikers beloont die zich aanmelden met een doorverwijscode. De uitbetaling bedraagt 30% van de vergoedingen die worden geïnd op alle transacties die worden gedaan gedurende de levensduur van de accounts die u hebt doorverwezen. De unieke verwijzingscode kan worden gedeeld met familie of vrienden die ook willen beginnen met handelen om een passief inkomen te verdienen.

ByBit Wedstrijden

Ervaren traders kunnen deelnemen aan ByBit’s competities. Crypto trading comps zijn nooit eerder vertoond in de industrie en een aantrekkelijke propositie om lid te worden van de exchange. ByBit gebruikers kunnen zich registreren om te beginnen met handelen in wereldklasse handelscompetities om zich te mengen met de beste cryptocurrency handelaren in de wereld, in een veilige en vriendelijke omgeving.

Bybit’s vorige wereldwijde wedstrijd heette de BTC Brawl die enorme prijzen bevatte waaronder tot 100 in Bitcoin die werden weggegeven. Naarmate Bybit haar versnelde groei voortzet, zullen de wedstrijden en spelen alleen maar groeien in omvang en BTC-prijzen.

Bybit Vs. BitMEX

Beide beurzen concurreren op het gebied van de handel in Bitcoin-derivaten en worden vaak met elkaar vergeleken. Er zijn overeenkomsten tussen de twee beurzen, maar we zullen ons richten op de belangrijkste verschillen. BitMEX kan bogen op een veel groter dagelijks volume en heeft aanzienlijk meer gebruikers en een gevestigde reputatie op de markt. Het heeft zijn problemen met server overbelasting die echt frustrerend kan zijn.

Bovendien is er beperkt nieuwe functies en innovatie wordt geïntroduceerd om handelaren geïnteresseerd te houden. Lees onze volledige review over crypto leverage trading platforms hier. Aan de andere kant is Bybit exchange een nieuw platform dat in korte tijd meer dan 100.000 handelaren heeft. Bybit biedt unieke functies die zeer aantrekkelijk zijn, zoals handelsconcurrenten, prijsmanipulatiecontrole, snelle handelssnelheid en lage latency, verzekeringsfonds en tot 100 keer hefboom op Etherium-contracten.

Bybit vs. Binance

Binance is een zwaargewicht in de cryptocurrency trading industrie die zich richt op innovatieve cryptocurrency trading producten en diensten. Binance heeft onlangs marge- en futurehandel geïntroduceerd op zijn beurs om te concurreren met Bybit. Binance biedt een brede selectie van altcoins en stablecoins om te verhandelen, waar Bybit alleen Bitcoin-stortingen accepteert.

Bybit is speciaal ontworpen voor professionele handelaren om tot 100 keer leveraged margecontracten te gebruiken. Voorlopig is Bybit een duidelijke winnaar als we de derivatenproducten vergelijken. We verwachten echter dat de concurrentie in de nabije toekomst zal toenemen omdat Binance blijft innoveren en nieuwe handelservaringen en producten introduceert om nieuwe gebruikers aan te trekken.

Bybit vs. Deribit

Deribit is een populair handelsplatform dat tot 100x marge in Bitcoin-futures of -opties kan handelen. Het platform heeft een toename in handelsvolume gezien en is onlangs uitgebreid met Bitcoin en Ethereum futures die met een hefboom kunnen worden verhandeld. In vergelijking met Bybit, dat gebruikers ook de mogelijkheid biedt om EOS en Ripple XRP te verhandelen.

In termen van handelsinterface is het Deribit-platform vrij basic en vergelijkbaar met BitMEX. Het heeft alle functies die je nodig hebt, maar voelt een beetje gedateerd aan en zou een update kunnen gebruiken. Bybit trading interface voelt een stuk responsiever, sneller en een betere handelservaring.

Deribit vergoedingen zijn vergelijkbaar met Bybit dus er is niets dat de twee crypto handelsplatformen scheidt. Echter, het gebrek aan handelscompetities en promoties op Deribit met een gedateerde interface maakt Bybit een iets betere optie voor professionele crypto handelaren.

Bybit vs. PrimeXBT

Prime XBT is een populaire Bitcoin-gebaseerde cryptocurrency trading exchange die het mogelijk maakt om te speculeren op traditionele financiële producten. Handelaren zijn in staat om een breed spectrum van markten te verhandelen, waaronder Forex (FX), cryptocurrency, grondstoffen en indexen met behulp van Bitcoin als onderpand – iets dat Bybit of veel andere cryptocurrency-uitwisselingen vandaag bieden. PrimeXBT’s best verkopende functie die professionele handelaren flexibiliteit biedt om meerdere activaklassen te verhandelen en toch winst te maken in Bitcoin.

De handelsinterface tussen Bybit en PrimeXBT zijn heel verschillend. De grafieken op Bybit worden geleverd door Tradingview, die bekend staan om hun schone en snel reagerende grafieken. In vergelijking hiermee heeft PrimeXBT een eigen handelsplatform ontwikkeld dat niet teleurstelt.

Alle technische analyse tools en indicatoren zijn inbegrepen, wat geweldig is. Er is niet veel dat de twee handelsinterfaces scheidt, afgezien van persoonlijke voorkeur.

ByBit Beveiliging

Bybit omvat verschillende heeft beveiligingsfuncties om gebruikers fondsen en informatie op de website te beschermen. Er zijn geen ernstige hacks of diefstal van fondsen op Bybit geweest die kunnen worden toegeschreven aan de volgende veiligheidsmaatregelen.

Beveiliging portemonnee

Bybit is gebouwd op de toonaangevende hiërarchische deterministische koude portemonnee systeem in de industrie om alle digitale activa van gebruikers en het platform op te slaan. Grote hoeveelheden van de fondsen van de klant worden opgeslagen in een offline hardware-portemonnee met elke storting adres toegewezen aan gebruikers is eigenlijk een koude portemonnee adres. In het geval van een systeemcompromis zou een aanvaller nog steeds geen volledige toegang hebben tot alle vereiste sleutels om fondsen te stelen. Er wordt geen privésleutel bewaard op een cloud server, wat cyberrisico’s zoals hackers sterk vermindert.

Multi-handtekening opnames

ByBit geldopnames vereisen een multi-handtekening proces. Als de publieke sleutels niet overeenkomen, wordt het systeem onmiddellijk stilgelegd en wordt de handel gestopt. Hoewel offline geldopnames een langzamer proces kunnen zijn, stelt het ByBit team veiligheid boven alles en staan nog steeds 3 keer per dag geldopnames toe.

Twee Factor Authenticatie

De andere belangrijke veiligheidsmaatregel is Two Factor Authentication. Dit is optioneel, maar wordt aanbevolen voor alle handelaren die ByBit gebruiken. Dit betekent dat gebruikers een wachtwoord EN een geregistreerde mobiele telefoon moeten gebruiken om de account te verifiëren bij het inloggen en om geld op te nemen van de beurs.

ByBit Beoordelingen & Klantenondersteuning

Een ding dat echt opvalt is de uitgebreide reeks van gidsen en artikelen in de Bybit FAQ sectie die een breed scala van onderwerpen behandelt, zoals:

 • Beginners V&A
 • Aan de slag met ByBit
 • Storting & Opname
 • Marge & Hefboomwerking
 • Winst & Verlies
 • Liquidatie
 • Als u het antwoord op een vraag hier of in de Bybit blog niet kunt vinden, kunnen gebruikers direct contact opnemen met het klantenserviceteam via de zendesk live chat bot. De chat bot is 24/7 beschikbaar in een aantal talen.

Andere media om in contact te komen met het klantenserviceteam zijn e-mail en sociale mediakanalen. De feedback op sociale media profielen op Twitter en Telegram zijn positief over Bybit.

Vaak gestelde vragen

Heeft Bybit een mobiele app?

Bybit heeft een mobiele handels app voor Android en iOS smartphones die kunnen worden gedownload van respectievelijk de Play Store en de Apple Store. De Bybit app is meer dan 50.000 keer gedownload met een 4,6 sterren op basis van 912 reviews.

Kan ik meer dan mijn eerste inleg verliezen op Bybit?

Bybit heeft een geavanceerde liquidatie back-end verzekeringsfonds in de plaats om te voorkomen dat een handelaar van het verliezen van meer dan de initiële marge. Een handelaar zou niet lijden verliezen buiten de initiële marge die zij hebben geplaatst op een positie.

Welke landen ondersteunt Bybit?

Bybit uitwisseling is een cryptocurrency service voor klanten over de hele wereld met vertaling ondersteuning voor het Engels, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees, Koreaans en Japans. Er zijn een aantal landen die verboden zijn om cryptocurrency te verhandelen op Bybit als gevolg van regulerende redenen, zoals:

 • Québec (Canada)
 • Cuba
 • Krim
 • Sevastopol
 • Iran
 • Syrië
 • Noord-Korea
 • Soedan
 • Singapore
 • Verenigde Staten
 • Handelaren uit de Verenigde Staten (VS) mogen Bybit niet gebruiken vanwege strenge regelgeving die buiten de controle van Bybit ligt. Inwoners zullen een geschikte exchange in de VS moeten vinden om crypto met hefboom te verhandelen.

Conclusie

Om onze Bybit review af te ronden, de exchange is een betrouwbare, veilige en robuuste cryptocurrency exchange die geschikt is voor beginnende en ervaren handelaren die graag willen speculeren op digitale valuta met een hoge marge.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.