Search
Close this search box.

Contact door Crypto telegram channel

Er zijn tegenwoordig veel crypto Telegram channels, maar zijn veel van erge lage kwaliteit. Daarom heeft Cryptoclan.nl nu ook een crypto Telegram groep opgericht om het laatste crypto nieuws en interessante charts en grafieken te delen.

In samenwerking met Bituni worden dagelijks interessante charts gedeeld die op het punt staan van uitbreken. Maar dat niet alleen, Zo vindt je hier in de Telegram groep onder andere:

  • Long term roadmaps, dit zijn langere termijn investeringen ook wel ‘buy&hold’genoemd. Wij geven aan waar wij kopen en verkopen, deze signalen duren meestal enkele weken tot maanden voordat deze uitgespeeld zijn.
  • Korte termijn swing trades : deze duren meestal enkele dagen tot weken, deze calls kan je automatisch mee volgen d.m.v de cornix bot.
  • Future calls : dit zijn leveraged trades ( met een hefboom ) Deze posities houden we meestal enkele uren tot dagen vast. Deze calls zijn voor de gene die weten hoe zij met risk management om moeten gaan. Ook deze calls kunt u automatisch mee volgen d.m.v de Cornix bot.
  • 24/7 Trading room : Dit is een chat groep waar jij met 100+ vip members met ons kan communiceren, wij beantwoorden hier jullie vragen, geven uitleg en helpen jullie met ons team bestaand uit 8 admins jullie graag op weg!
  • Kennis over markt psychologie, wij helpen jullie om je mentaal te voorbereiden op wat er komen gaat en hoe je hier op kan inspelen. Dit gaat je een hoop stress en fouten besparen.

Als je daarom graag op de hoogte wilt worden gehouden van het laatste crypto nieuws, wilt discussiëren over verschillende altcoins en crypto’s en graag kijkt naar interessante grafieken om je keuze te baseren voor een nieuwe aankoop, dan zit je goed in de Telegram groep.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.