Ripple staking

staking Ripple

Wist je dat je ook rente kunt ontvangen op Ripple Ideaal als jij deze coin voor een langere tijd wilt vasthouden. De rente wordt uitbetaald in dezelfde valuta. Er zijn verschillende manieren om Ripple te staken. Wij van Cryptoclan.nl hebben uitgezocht welke opties jij op dit moment hebt.

Ripple Staking vergoedingen

Benieuwd naar waar je Ripple staken kunt? Momenteel is het mogelijk via Bitvavo voor 0.85%.

Tijdens het staken blijf je eigenaar van de digitale valuta, het betekend wel dat jij net als bij een fixed deposit de valuta niet kunt opnemen voor de afgesproken tijd. Ideaal dus als jij besluit om deze currency voor een langere tijd te behouden. Bij de meeste programma’s is het wel mogelijk om vroegtijdig de staking te sluiten. Wij raden aan om voordat je besluit om een valuta vast te zetten de voorwaarden goed door te nemen.

Iedere exchange of staking aanbieder kan namelijk andere voorwaarden hebben. Op deze pagina’s hebben wij slechts de percentages voor jou verzameld die beschikbaar zijn. Wij raden daarom aan om je bij meerdere aanbieders te registreren. Na het registreren kun je de algemene voorwaarden lezen. Dit kan per aanbieder, maar ook per currency verschillen.

Waar Ripple staken in 2021?

2021 wordt door sommige crypto liefhebbers ook wel het jaar van staken genoemd. Met de oplopende rente vergoeding en het grotere aanbod van exchanges die het aanbieden, is het de trend van het jaar. Eerder legde wij op deze pagina de opties uit die je hebt om te beginnen met staken. Deze pagina bevat echter geen financieel advies. Het is altijd belangrijk om je eigen onderzoek te doen voor dat je besluit ergens in te investeren.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce