Search
Close this search box.

Binance storing oplossen

Is er een Binance storing vandaag? Probeer je jouw account te openen maar werkt de Binance login niet? Is de Binance server down? 

Net zoals elk groot platform kan ook Binance problemen ondervinden met zijn server. Maar vaak zijn de problemen die je als belegger ondervindt op het Binance platform gelukkig zelf op te lossen.

Binance storting error

Soms is een uitbetaling via het Binance platform tragen dan gewoonlijk en zijn klanten bang dat deze niet is gelukt, of dat ze het geld kwijt zijn. Je kunt aan de status van de uitbetaling zien of dit het geval is.

Als het gestorte geld niet op jouw Binance account is aangekomen, kunt je via de website een zelfbedieningsherstel aanvragen om het geld op te halen. Om dit te doen moet je zijn ingelogd op het Binance account en kun je dit in het help center aanvragen.

Binance login problemen

Vaak is een binance login probleem niet een binance storing en makkelijk op te lossen. Soms sluit Binance een account omdat ze meer informatie willen, of omdat ze vermoeden dat er fraudelente handelingen zijn verricht met een betaalkaart. Gelukkig komt dit niet vaak voor, en kan het de google authenticator zijn die een probleem geeft. Om deze te kunnen resetten zul je moeten zijn ingelogd. Dit is een veel voorkomend probleem wanneer je van telefoon nummer veranderd. Je zult dan ook contact moeten opnemen met de helpdesk van Binance als je niet meer kunt inloggen. 

Waar kan ik zien of er een Binance storing is?

Binance gebruikt zijn social media kanalen om aan te geven wanneer er een Binance storing is, zoals twitter. Ook kun je alle vragen omtrent een Binance storing terug vinden in de help center op de Binance website.

Gelukkig zijn bijna alle problemen die je kunt ondervinden op het platform geen Binance storing en makkelijk op te lossen. Je kunt via de live chat en het ticketservice snel contact krijgen met Binance en er zo voor zorgen dat je weer snel live bent.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.