Cosmos verwachting

Filecoin verwachting

Cosmos is een crypto welke steeds populairder wordt en heeft sinds de oprichting al een mooie stijging laten zien. In dit artikel vertellen wij daarom meer over de koersverwachting van Cosmos.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,6

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br />
<p class=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><a><p class=
Coinmerce

Eenvoudig en veilig

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkCoinmerce

Wat is dan de Cosmos koers verwachting?

Dit is en blijft natuurlijk een lastige vraag. Maar wat voorop staat is dat Cosmos met de dag meer gebruikt wordt en meer gebruik betekent een grotere vraag door bedrijven en gebruikers naar Cosmos Dit is erg positief voor de prijs van Cosmos in het algemeen. Voor 2021 wordt daarom ook een grote groei van de prijs van Cosmos verwacht doordat er meer samenwerkingen zullen komen en nieuwe producten zullen worden ontwikkeld vanuit Cosmos

De prijs voorspellingen voor Cosmos wordt door veel analisten en experts daarom hoog ingeschat voor 2021 – 2025. Het is een crypto waar steeds meer vraag naar is, steeds meer samenwerkingen heeft en steeds meer nieuwe productinnovaties doet wat het allerbelangrijkste is.

Kunnen wij dan een prijs verwachting van de toekomst doen? Nee, dat is helaas echt onmogelijk. De adoptie van de gehele cryptocurrency industrie stijgt snel, waarbij Cosmos een favoriete cryptocurreny voor velen is door de grote vraag. Wat daarmee gezegd kan worden is dat de toekomst erg positief is en een prijsstijging van honderden procenten erg realistisch kan zijn de komende jaren.

Verwachting 2021 Cosmos 

Op 14 maart 2019 werd de cryptocurrency, Cosmos met zijn token ATOM genoteerd op Coinmarketcap. ATOM handelde voor $ 6,64 zonder enige marktkapitalisatie. Op 17 maart 2019 liet de prijs een geleidelijke stijging zien tot $ 7,36. De volgende dag daalde die opnieuw tot $ 4,83. Na de beursnotering van Binance is, naar zeggen van de bronnen de prijs gedaald. Nu wordt het token verhandeld binnen het bereik van $ 3 – $ 5. 

Vanaf de notering was de marktkapitalisatie voor Cosmos volledig nul gedurende ongeveer 45 dagen. De marktkapitalisatie steeg tot $ 750 miljoen vanaf 1 mei 2019 en dat nog steeds in hetzelfde bereik door. Veel bedrijven werken samen met Cosmos. Hierbij zijn er ook niet-cryptobedrijven zoals e-Money, een Europees bedrijf dat tokens uitgeeft die zijn gekoppeld aan de prijs van echte valuta. 

Een andere is Regen Network, een project dat zich toelegt op milieumonitoring. 2020 was geen slecht jaar voor Cosmos, ook al is vrijwel elke crypto getroffen door de marktcrash van maart. Toch heeft de Cosmos-prijs zich hersteld waarbij het zelfs is gaan stijgen. In augustus 2020 bereikte ATOM zijn recordhoogte van $ 8,86. De verwachting was dat de prijs in 2021 zou blijven schommelen tussen $ 9 en $ 11. Echter ligt de prijs Februari 2021 al op $ 20.78, het kan alle kanten op met Cosmos dus.

Verwachting 2025 Cosmos 

Cosmos heeft samen met Tendermint een netwerk van onderling verbonden blockchains ontwikkeld. Hiermee is de basis gelegd voor de toekomstige technologie. Het doel van Cosmos is om het maken blockchains zo eenvoudig mogelijk te maken ontwikkelaars. Verder is het doel om de barrières tussen blockchains te doorbreken en transacties tussen de netwerken mogelijk te maken. 

Waar Cosmos naartoe wil hiermee is een ​​internet van blockchains, een netwerk van blockchains die op een gedecentraliseerde manier met elkaar kunnen communiceren. Bovendien kunnen blockchains met Cosmos hun soevereiniteit behouden, transacties snel verwerken en communiceren met andere blockchains binnen het ecosysteem. Zo zal het ecosysteem optimaal functioneren voor verschillende toepassingen. 

2025 wordt een stabiel jaar, aangezien de prijs tussen $ 17 en $ 17,05 wordt verhandeld. 

Cosmos nieuws verwachtingen

Cosmos (ATOM) heeft een grote roadmap waar het de komende tijd aan gaat werken, zo breidt het team zich continue uit en is het bedrijf in steeds meer markten actief wat ook betekent dat er meer samenwerkingen bijkomen. Hierdoor zijn de verwachtingen van de koers voor 2021 erg hoog en voor 2025 nog veel hoger.

Cryptocurrencies kopen?

Direct crypto kopen