$ 1 geschreven in DOGE’s theebladeren gezien door Mark Cuban

Mark Cuban, Dallas Mavericks-eigenaar, voorspelt dat de prijs van het token uiteindelijk $ 1 zal bedragen. Dit deed hij na slechts drie dagen Dogecoin (DOGE) te hebben geaccepteerd als een vorm van betaling. Cuban zei zaterdag in een tweet dat klanten meer dan 20.000 Dogecoin hadden gebruikt in transacties voor de Dallas Mavericks, ongeveer $ 1.018 op het moment van publicatie.

Hierbij beweerde hij dat de franchise nu de grootste Dogecoin-handelaar ter wereld was. Als basketbalfans voor 6.556.000.000 DOGE aan Mavericks-merchandise zouden kopen, zou de prijs van het token zeker $ 1 bedragen, voorspelde de miljardair. Een van de eerste NBA-franchises die crypto erkenden als een vorm van betaling voor tickets en merchandise, waren de Mavericks.

De Mavs begonnen twee jaar geleden Bitcoin (BTC) te accepteren via portemonnee-bedrijf BitPay. Ook kunnen Mavericks-fans betalen voor uitrusting en souvenirs met Bitcoin Cash (BCH), USD Coin (USDC), Gemini-dollar (GUSD), Paxos Standard (PAX) en Binance USD (BUSD). DOGE is als een grap gemaakt. Toch is DOGE de afgelopen maanden enorm gestegen, omdat miljardairs, zoals Cuban en Tesla-CEO Elon Musk, het token op sociale media hebben genoemd.

Dat de prijs van het token is gestegen van $ 0,01 in januari tot een recordhoogte van $ 0,078, hebben de tweets van Musk er waarschijnlijk toe bijgedragen. De DOGE-prijs is $ 0,0509, op het moment van schrijven. Dit betekent dat het token 1.864% zou moeten stijgen om $ 1 te bereiken. DOGE werd door de eigenaar van Dallas Mavericks eerder omschreven als een economisch leermiddel.

Hij zei dat het token op de cryptomarkt de beste entertainmentknaller voor je geld was. Cuban gaf aan dat hij nog steeds plezier had en zijn mening over het token niet heeft veranderd. Zelfs met de toename van DOGE-betalingen voor de basketbalfranchise.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.