$ 100K per BTC tegen het einde van het jaar is nog steeds binnen bereik, volgens Anthony Scaramucci

Bitcoin (BTC) kan voor het einde van het jaar de $ 100.000 bereiken, vindt Anthony Scaramucci, CEO en oprichter van SkyBridge Capital. Hij is deze mening toegedaan voornamelijk vanwege de exponentiële groei van de vraag elke maand. Scaramucci vertelde aan Cointelegraph in een exclusief interview dat het erop neerkomt dat er een beperkt en vast aanbod van Bitcoin is. Bovendien is er elke maand exponentieel meer vraag, zei hij verder.

Hij legde uit dat zolang hij dit ziet, hij die prijzen ziet stijgen. Hij houdt dus vast aan het koersdoel van $ 100.000, vertelde hij. Met een investering van $ 25 miljoen dollar lanceerde Scaramucci, ooit een Bitcoin-scepticus, vorig jaar het eerste BTC-fonds van SkyBridge Capital. Het bedrijf heeft sindsdien gestaag het digitale goud verzameld. Scaramucci zei dat ze nu waarschijnlijk $ 650 tot $ 700 miljoen dollar aan Bitcoin hebben in hun productportfolio.

Scaramucci is ervan overtuigd dat de belangrijkste cryptocurrency sneller groeit dan techreuzen als Google, Facebook en Amazon. Hij gelooft bovendien al lange tijd in Bitcoin. Hij gelooft daarom ook dat Bitcoin 1 miljard gebruikers zal bereiken tegen 2025. Scaramucci gaf aan dat het een technologie en een product is van de toekomst. Hij zei verder dat de toekomst sneller zal komen dan mensen verwachten.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo