Search
Close this search box.

$ 104 miljoen aan particuliere financiering opgehaald door gemeenschap bestuurde DEX EmiSwap

Een door de gemeenschap bestuurde gedecentraliseerde beurs (DEX), EmiSwap, heeft $ 104 miljoen opgehaald bij een groot aantal investeerders. Elke investeerder heeft een maximumbedrag van $ 25.000 neergezet. De uitwisseling draait als een gedecentraliseerde onafhankelijke organisatie waarvan de ondersteuners gevormd worden door Carl Moon, Box Mining, Edna, Jason D van TMM Holdings, Hodl.global, ExNetwork Fund en Inclusion Crypto Fund.

EmiSwap beschrijft zichzelf als een gamified en gedecentraliseerd geautomatiseerd marktmakeruitwisseling. Geautomatiseerde, op market makers gebaseerde beurzen vertrouwen niet op orderboeken zoals gewone beurzen. In plaats daarvan gebruiken zij wiskundige formules om prijzen voor activa te bepalen. Ook bieden ze liquiditeit aan uit meerdere pools en gebruiken slimme of peer-to-peer-contracten voor de handel.

Bovendien is het aanbod van EmiSwap aan investeerders een volledige terugbetaling van Ethereum-gaskosten. Het is in het derde kwartaal van dit jaar ook van plan om non-fungible token-kaarten, genaamd NFT Magic Cards, te lanceren als een gamified mechanisme. Het doel hiervan is om meer gebruikers aan te trekken.

Ook omvat de strategie van het platform het aanbieden van beloningen om liquiditeitsverschaffers en swappers te stimuleren, cross- en multi-blockchain-ondersteuning te bieden. En om houders van ESW-tokens aan te moedigen om te stemmen over de toekomstige ontwikkeling van de organisatie.

Als onderdeel van de EmiDAO-alliantie is de DEX het eerste project dat is gelanceerd. De leden bestaan uit Alpha Sigma Capital, DigiFinex Exchange, IDCM Exchange, HollaEx Exchange en anderen. De ervaring van de partners omvat een scala aan expertise op het gebied van cryptocurrency-uitwisselingsactiviteiten, DeFi-projecten, financiële diensten en naleving van de regelgeving (eKYC en AML).

De steun van 16 prominente blockchain-beleggingsondernemingen van het DeFi-interoperabiliteitsprotocol Composable Finance en DiversiFi’s fondsenwerving van crypto-venture capital-bedrijven, zijn onder meer andere recente financieringen in de DeFi-ruimte. Beide waren aanzienlijk kleinere kapitaalsommen, respectievelijk $ 7 miljoen en $ 5 miljoen.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.