Search
Close this search box.

1xBit: Win Voorspellingen Voorbij

Het Europees kampioenschap is één van de meest opwindende voetbalcompetities ter wereld. Het is er één waar elke voetballiefhebber elke vier jaar naar uitkijkt en van geniet omdat ze hun land en dat van hun favoriete spelers kunnen steunen.

In vergelijking met de vorige edities van de competitie is het Europees Kampioenschap 2020 uniek omdat het wordt georganiseerd door elf verschillende Europese landen, met wedstrijden die worden gefaciliteerd door Engeland, Spanje, Rusland, Nederland, Roemenië, Azerbeidzjan, Denemarken, Duitsland, Hongarije, Italië en Schotland. De ervaring tot nu toe is uniek en allesomvattend, nu de knock-outfases in zicht zijn.

Voorspellingen over goed presterende teams

Hoewel elk team een kans maakt om deze elitewedstrijd te winnen, maken sommige andere teams meer kans gezien de kwaliteit van de spelers en hun succesniveau in de afgelopen jaren.

Experts als Jonathan Wilson, Brain Straus en Andrew Gastelum, onder wie, hebben verschillende teams gewogen en voorspeld wie de uiteindelijke kampioen zou worden.

Met hun respectieve voorspellingen is Frankrijk de favoriet om de competitie te winnen, en hun overwinning in de eerste wedstrijd tegen Duitsland is een bewijs van hoe goed ze zijn. België wordt getipt als de nummer twee en Spanje en Portugal als mogelijke runners-up.

Tot nu toe heeft de competitie een dramatisch verloop gekend: sommige landen hebben hun dominantie in stijl laten zien, terwijl andere juist wankelen. Italië, België en Nederland hebben het maximale aantal punten uit hun wedstrijden gehaald en zich zo geplaatst voor de knock-outfase.

De grote favorieten, Frankrijk en Portugal, die respectievelijk wereldkampioen en Europees kampioen zijn, moeten zich nog plaatsen voor de volgende fase. Duitsland is een andere favoriet wiens plaats in de knock-outfase nog moet worden bepaald.

Dit toont aan hoe intens en magisch deze competitie is. Met nog zoveel om voor te strijden, kunt u beslissen of u inzet op basis van de voorspellingen van de experts of niet. Ongeacht uw beslissing, er is een alternatief voor u om uw passie voor Euro 2020 te maximaliseren – kijk naar de 1xBit EUROMANIA competitie!

1xBit EUROMANIA Wedstrijd

Van alle beschikbare sportevenementen deze zomer, heeft het Europees Kampioenschap 2020 de meeste relevantie. Je maakt kans om veel te verdienen en grote prijzen te winnen als je deelneemt aan de EUROMANIA competitie.

Het enige wat u hoeft te doen is u registreren bij 1xBit, een toonaangevend crypto-sportwedkantoor, wedden op Euro 2020-wedstrijden, tickets verzamelen, crypto verdienen en genieten van vele andere voordelen.

Deze verrukkelijke voordelen omvatten een welkomstbonus van 7 BTC, die u ontvangt na uw eerste vier stortingen. U kunt ook genieten van anonimiteit, wat ervoor zorgt dat uw financiële transacties niet traceerbaar zijn naar het platform.

Bovendien, uitbetalingen vallen zonder vertraging, waardoor het proces een snelle een die u bedient op de weg. Wat nog meer? U krijgt een opmerkelijke kans om in te zetten met meerdere ondersteunde cryptocurrencies zoals Bitcoin, XRP, Ethereum, BTC Cash, en nog veel meer.

Grijp deze kans zolang het nog kan, en wees een begunstigde van deze fantastische Euromania wedstrijd op 1xBit. Begin vandaag nog!

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.