$ 200 miljoen bij strategische partners opgehaald door NYDIG, terwijl de totale bewaarneming van Bitcoin meer dan $ 1 miljard bedraagt

De voltooiing van een financieringsronde van $ 200 miljoen aan groeikapitaal voor zakelijke initiatieven met betrekking tot Bitcoin (BTC), is aangekondigd door New York Digital Investment Group. Onder leiding van onder andere de strategische partners van NYDIG Morgan Stanley, Stone Ridge Holdings Group, Soros Fund Management en MassMutual, vond de financieringsronde plaats.

NYDIG is een aanbieder van Bitcoin-gerelateerde technologie en investeringsdiensten. Deze organisatie zal samen met zijn strategische partners werken aan het toepassen van Bitcoin-gerichte oplossingen op de verzekerings-, bank- en schone energie-industrie. Medeoprichter en CEO van NYDIG, Robert Gutmann, zei dat de bedrijven die aan deze ronde deelnemen, meer dan investeerders zijn.

Het zijn partners, die ze allemaal al jaren goed kennen. Hij gaf verder aan dat NYDIG met deze bedrijven zal samenwerken aan Bitcoin-gerelateerde strategische initiatieven. Deze zullen gericht zijn op het gebied van investeringsbeheer, verzekeringen, bankieren, schone energie en filantropie. De nieuwste partnerschappen waren een teken dat de institutionele acceptatie van Bitcoin was aangekomen.

Dit zei Gutmann na een golf van spraakmakende Bitcoin-acquisities door verschillende institutionele entiteiten. Hij zei dat deze partnerschappen er geen twijfel over laten bestaan dat de institutionele acceptatie van Bitcoin is aangekomen. Verder gaf hij aan dat NYDIG de partner bij uitstek is voor serieuze financiële dienstverleners met de hoogste fiduciaire en zorgvuldigheidsnormen.

Gutmann voegde eraan toe in de komende maanden en kwartalen uitgekeken kan worden naar een explosie van innovatie in Bitcoin-producten en -diensten geleverd door NYDIG. Dit samen met hun nieuwe investeerders. Maandag kondigde NYDIG ook aan dat nu meer dan $ 1 miljard aan Bitcoin-investeringen worden bewaard in zijn institutionele bewaringsdienst.

Dit onder levens-, lijfrente- en eigendoms- en ongevallenverzekeraars die gebruik maken van zijn platform. Ross Stevens, de oprichter en uitvoerend voorzitter van NYDIG, zei dat de laatste financieringsronde van institutionele investeerders goed was voor het bedrijf en BTC. Stevens zei dat hij enthousiast is over wat deze groep ongelooflijke investeerders zal betekenen voor NYDIG. Maar vooral voor Bitcoin.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.