40.000 investeerders haasten zich om RLY, CoinList ‘Rally’, te kopen ondanks prijspomp

Rally, social token platform, heeft zijn eerste “liquid token sale” op crypto asset uitgifteplatform CoinList afgerond. Tussen 1 april en 4 april 40.000 haalden investeerders RLY-tokens op voor $ 0,60. Tokens werden bij de verkoop tegen een vaste prijs aan beleggers gedistribueerd, ondanks RLY-handel op beurzen sinds oktober 2020.

Met een 20-dagen-volggemiddelde van 11 maart 2021 tot 30 maart 2021, minus 30% korting om te compenseren, werd de prijs van tokens bepaald voor de RLY die gedurende 12 maanden wordt opgesloten, een lineaire vrijlating. Beleggers hadden echter de mogelijkheid om RLY te kopen voor minder dan de helft van de prijs die CoinList, slechts vijf weken geleden, op de open markten bood.

Midden maart werd de verkoop goedgekeurd door het bestuur van de gemeenschap, waarbij de 40 miljoen verkochte RLY eerder was toegewezen aan Rally’s Community Treasury. 100% van de 7.400 deelnemende tokenhouders stemde voor de verkoop bij de stemming. Nu is bijna 30% van RLY in handen van het team en investeerders van Rally.

Een bullish momentum leek RLY te stimuleren met het nieuws over de verkoop. RLY is bijna 250% gestegen sinds hij op 12 maart voor minder dan $ 0,29 handelde. RLY handelde tussen half januari en half mei consequent tussen $ 0,25 en $ 0,35. RLY is op het moment van publicatie voor het laatst van eigenaar veranderd voor $ 1. Op 4 oktober wordt de helft van de tokens verhandelbaar.

Daarna wordt de resterende RLY maandelijks geleidelijk ontgrendeld. Op maandag onthulde CoinList in een blogpost dat het aanbod $ 22 miljoen opleverde. Tot $ 1.000 per persoon waren investeringen beperkt, waarbij bijna twee derde van de 115.000 geregistreerde voor het aanbod, de deelname misliepen. Rally is een op blockchain gebaseerd sociaal netwerk waarmee makers van inhoud sociale tokens kunnen lanceren.

In 2021 is de sector van sociale tokens, nonfungible tokens uitgegeven door makers van inhoud, merken en gemeenschappen, in opkomst. Hierbij vertegenwoordigen RLY en Whale 83% van de marktkapitalisatie van sociale tokens, met een gecombineerd bedrag van $ 240 miljoen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.