Alles wat je moet weten over Bitcoin Era

Bitcoin era logoEr heeft zich veel afgespeeld op de cryptomarkt in de afgelopen jaren en heeft het er ook wel voor gezorg dat er tussentijds veel veranderingen zich hebben afgespeeld. Het opmerkelijkst was zeker het op de markt brengen van handelssoftware of ook wel bots genoemd. Achter de ontwikkeling van Bitcoin Era staat er een team van personen die een nauwe affiniteit heeft met de cryptomarkt.

Gebruiksvriendelijkheid staat op de voorgrond

Lang voorbij is de tijd dat verhandelen op de cryptomarkt alleen was weggelegd voor ervaren traders met jarenlange ervaring. Met Bitcoin Era kan iedereen binnen een paar minuten een account openen en gelijk beginnen met traden. Een minimale inzet van € 250 is alleen vereist en kan de bot zelfstandig aan het werk gaan. Het voordeel ligt in de manier waarop er informatie verzameld en verwerkt wordt. Dat is wat ervoor zorgt dat de winstverwachtingen hoog oplopen en is de trader niet meer verplicht om zelf de hele dag de ontwikkelingen in de gaten te houden. Het is dus mogelijk om het traden in crypto te combineren met alle overige dagelijkse werkzaamheden.

Er wordt uitsluitend met gereguleerde makelaars gewerkt

Om daadwerkelijk over te kunnen gaan tot het traden, moet er de hulp worden gebruikt van een makelaar. Er wordt door Bitcoin Era uitsluitend gewerkt met makelaars die door hun activiteiten bewezen hebben betrouwbaar om te gaan met tegoeden van hun cliënten. Dit heeft niet alleen een effect op de veiligheid die Bitcoin Era haar accounthouders biedt, maar worden ook de kosten zo laag gehouden. Zo moet er alleen maar betaald worden wanneer er sprake is van winst. Het percentahe is laag en is het mogelijk om niet alleen te traden met Bitcoin, maar ook tal van andere cryptomunten.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce