Search
Close this search box.

Als gigantische $ 70K BTC-verkoopmuur wordt geschaald, is de weg vrij voor Bitcoin-koersvorming

Handelaren verklaarden dat de weg vrij was voor Bitcoin om te stijgen en dat het klaar is om met verdere koersvorming te beginnen. Daarna houdt BTC zich op 9 november stevig vast aan $ 68.000.

Grote Muur van Finex in het bereik van Bitcoin

Voor BTC/USD werd een tweede nacht van indrukwekkende winsten op rij bijgehouden door gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView. Het grootste deel van de zondag bleef het paar dicht in de buurt van $ 62.000. Echter, in iets meer dan twee dagen is het nu in totaal 11,4% gestegen met inbegrip van een nieuw record op Bitstamp van $ 68.564.

Populaire handelaar Pentoshi voorspelde aan het begin van de week dat na consolidatie dit de hoogste wekelijkse afsluiting ooit is voor BTC. Het actief is klaar om op te stijgen, volgens Pentoshi. Medeoprichter en analist bij handelsplatform Decentrader, Filbfilb, bouwde ook voort op bestaande bullish overtuigingen. Bitcoin was nu bezig met wat hij de “Great Wall of Finex” noemde, merkte Filbfilb op.

Een grote verkoopmuur op Bitfinex-beurs van ongeveer $ 70.000 in tegenstelling tot recente zware whale accumulatie, is wat Filbfilb de Great Wall of Finex noemt. Als dit doorbroken wordt, neemt het verdere opwaartse potentieel opvallend toe. Tegelijkertijd komen voorspellingen van maximaal $ 98.000 aan het einde van de maand terug naar de tafel. Enkele dagen geleden werden deze verklaard als te zijn bijna onmogelijk te realiseren.

2021 blijft relatief bescheiden in vergelijking met de snelheid van de winst die volgde op de twee eerdere halveringen van de bloksubsidie van Bitcoin. Toch wordt het gedrag in beide bullmarkten, 2013 en 2017, nauwlettend gevolgd.

Voor meer BTC, proberen beleggers orders binnen te krijgen

In afwachting van een mogelijke lancering van een spotprijs-exchange-traded fund (ETF) in de Verenigde Staten, vertoont de institutionele vraag naar Bitcoin geen tekenen van afname. Zelfs niet op het hoogste niveau ooit. Anthony Scaramucci, CEO van SkyBridge Capital, voegde dinsdag toe dat $ 70k op Bitcoin eraan komt. Hij wees er hierbij op dat hij nog steeds een koper op de markt was.

Scaramucci zei dat er eindelijk een grote institutionele vraag is en dat hij probeert voor 2022 orders binnen te krijgen. De aantrekkingskracht van Bitcoin als hedge bovenop goud, kreeg te midden van een inflatoire omgeving van de ene op de andere dag een boost. Hierbij bereikte de marktkapitalisatie van Bitcoin 10,7% van die van goud.

De financieringspercentages op beurzen zijn hoog. Echter, de duurzaamheid van de huidige opleving is niet onhoudbaar op het moment van schrijven. Hierbij is die op Binance eigenlijk lager dan maandag.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.