AXS stakingsprogramma gelanceerd door Axie Infinity, NFT-handelsspel

De lancering van een stakingsprogramma werd aangekondigd door een play-to-earn nonfungible token (NFT)-game gebaseerd op de Ethereum-blockchain, Axie Infinity. Het stakingsprogramma dient voor zijn native token, Axie Infinity Shards (AXS). Volgens een aankondiging van donderdag kunnen AXS-houders hun tokens beginnen te staken. De beloningen worden tegelijkertijd binnen 24 uur geactiveerd om ervoor te zorgen dat alle tijdzones vooraf kunnen staken.

Het Axie Infinity-team legde uit dat, als onderdeel van de aankondiging, staking voor hun een manier is om hun community leden te belonen voor het hebben van een lange termijn mentaliteit. En voor het vergrendelen van hun AXS-tokens. Het Axie Infinity-team voegde eraan toe dat spelers AXS-beloningen kunnen verdienen door te staken. Door het staken wil het team stemrecht en inspraak geven over het gebruik van de Community Treasury.

Op het moment van publicatie bezit de Community Treasury van Axie Infinity meer dan 18 miljoen AXS-tokens met een waarde van meer dan $ 1,4 miljard. In totaal zullen in de eerste maand van het stakingsprogramma 2 miljoen AXS-tokens worden verdeeld. Van de ingestelde limiet van 270 miljoen AXS-tokens, zijn ongeveer 58 miljoen in omloop.

En, volgens de aankondiging, zal de rest worden vrijgegeven via staking, gameplay-beloningen en ecosysteembeloningsstructuren. Axie Infinity werd gelanceerd in 2018. Het is een handels- en vechtspel waarmee spelers Axies kunnen verzamelen, fokken, verhogen, vechten en verhandelen. Het zijn eigenlijk NFT’s met verschillende attributen en sterke punten. AXS-tokens vertegenwoordigen een klein stukje van het universum van de game.

Deze worden ook op verschillende crypto-uitwisselingen vermeld. Spelers kunnen deze rechtstreeks kopen. Echter, spelers kunnen los hiervan ook in-game prestaties verdienen, zoals een hoge positie in klassementen of het winnen van toernooien.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo