Bekijk deze volgende prijsondersteuningsniveaus want Bitcoin zakt onder $ 30K tot dieptepunten van 6 maanden

Toen de laatste BTC-prijsdaling de grootste cryptocurrency onder een belangrijke grens bracht, daalde Bitcoin (BTC) dinsdag onder de $ 30.000.

De prijs van mei wordt door Bitcoin verslaan

BTC/USD zakte door de ondersteuning van $ 30.000, verloor 6% in een uur en bereikte het laagste niveau sinds eind januari, toonden gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView aan. Bitcoin heeft de afgelopen dagen meerdere snelle uitbarstingen van neerwaartse volatiliteit gezien, met als hoogtepunt de inbreuk van $ 30.000 op dinsdag. Dit gebeurde na een daling vanaf $ 41.000 een week geleden.

De crash werd algemeen verwacht door handelaren, van wie sommigen al om $ 25.000 en zelfs lager vroegen, zoals door Cointelegraph gemeld. De belangrijkste oorzaak van bearishness leken China te zijn en de bijbehorende media-aandacht rond zijn mining zuivering. Hoewel wijdverbreide argumenten aangeven dat op de lange termijn de opschudding Bitcoin daadwerkelijk ten goede zou komen.

Op maandag vroeg David Marcus, hoofd van het F2-project van Facebook, hoe het verhuizen van meer Bitcoin-mijnkracht naar het Westen een slechte zaak is. En hoe het Westen een slechte zaak is. Naar zijn mening is het hardhandig optreden van China tegen mining een geweldige ontwikkeling voor BTC, volgens Marcus.

Boven $ 25.000 verdampt ondersteuning

Te midden van zware volatiliteit handelde BTC/USD tegen ongeveer $ 29.000 en stuiterde op $ 29.600 op Bitstamp. De grootste cryptocurrency-uitwisseling naar volume, Binance, begon naar verluidt technische problemen te ondervinden toen de prijsactie zich ontvouwde. Kopers stonden in de rij voor $ 25.000 lieten de orderboekgegevens van Binance zien.

Hierbij kwam het voor dat $ 30.000 posities werden weggenomen, zichtbaar in de nieuwste weergave van monitoringbron ‘Materiële indicatoren’.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.