Search
Close this search box.

Dit zijn de beste crypto wallets voor 2019

Als je jouw Bitcoin veilig wilt bewaren, is het verstandig om hiervoor een aparte wallet te nemen. Deze zogenoemde Bitcoin wallet of cryptowallet zorgt ervoor dat jouw cryptomunten veilig zijn en niet gehackt of gestolen kunnen worden. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je een goede crypto wallet neemt. Soms zijn meerdere wallets aan te bevelen. Wij zetten de beste crypto wallets op een rij.

Er zijn diverse soorten cryptowallets. Op deze wallets kun je niet alleen jouw Bitcoin (BTC) maar ook andere cryptomunten veilig bewaren. Wij gingen op zoek naar de beste Wallets voor 2019 en dit zijn ze:

Beste hardware wallet

Een hardware wallet is een digitale cryptowallet, die je los van jouw computer bewaart. Doordat er geen verbinding met internet is, is het risico op hacks veel kleiner. Daar tegenover staat dat je uiteraard wel een probleem hebt als je de hardware wallet verliest. Ledger is de beste en meest betrouwbare hardware wallet van het moment. Zij bieden met de Ledger Nano S een een complete hardware wallet, die je bovendien de mogelijkheid geeft om via de bijbehorende app direct cryptomunten te transferreren. De Ledger Nano S is nu voor € 59,95 te koop.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Vanaf 1 maart wordt tevens de Ledger Nano X aangeboden. Deze volgende generatie heeft nog meer mogelijkheden. Vanwege het innovatieve ontwerp heeft deze opvolger van de Ledger Nano X dit jaar de CES innovatie-award 2019 gewonnen. De Ledger Nano X is nu te bestellen voor € 119,-.

Beste online cryptowallet

Als je jouw cryptowallet liever online beheert is Coinpayments momenteel een van de beste alternatieven. Deze online cryptowallet is op alle bekende besturingssystemen te gebruiken. Daarnaast kun je de wallet ook via de app op jouw mobiele telefoon zetten. De wallet is tevens bruikbaar om online mee af te rekenen in vele webwinkels. Een andere goede eigenschap is dat zij honderden munten faciliteren. Zo kun je verschillende cryptomunten in 1 crypto wallet bewaren. Tot slot is deze online wallet optimaal beveiligd. Het aanmaken van de wallet is gratis. Je betaalt alleen een percentage over de munten die je transfereert. Je kunt coinpayments.net hier bekijken.

Bitvavo Wallet

Wanneer je in het bezit bent van een account op Bitvavo kun je Bitcoin of andere crypto aankopen, verkopen maar ook bewaren in je Bitvavo wallet. Je hebt hiervoor dus geen eigen wallet nodig, iets dat erg handig is voor de beginnende Bitcoin trader. Ook is de Bitvavo wallet geheel gratis om te gebruiken en jouw Bitcoin of andere cryptovaluta in op te slaan.

Bitcoinmeester Wallet 

Wanneer je een account aanmaakt bij Bitcoinmeester, ben je ook direct in het bezit van een eigen cryptowallet voor alle munten die Bitcoinmeester aanbiedt op het platform. Je bent hierin uiteraard volledig vrij om deze te verplaatsen naar je eigen wallet. Echter kijkend naar het handelsaspect is het makkelijker om de crypto op jouw bezit in de Bitcoinmeester wallet te laten staan, op deze manier is het namelijk gemakkelijker om snel te kunnen handelen.

Beste mobiele cryptowallet

Als je liever geen online wallet of hardware wallet wilt, maar wel jouw cryptomunten via jouw mobiele telefoon wilt beheren kun je natuurlijk altijd kiezen voor een mobiele crypto wallet. In dat segment scoort de Edge app hoge ogen. Ook hier staan gebruiksgemak en veiligheid centraal. Het gebruik van de app is wederom gratis, je betaalt een % provisie als je munten transfereert. Je kunt de Edge App hier vinden.

Beste Digital assets wallet

Als je niet alleen cryptomunten, maar ook andere digitale bezittingen wilt bewaren is Jaxx wellicht het ideale platform. Deze combinatie van desktop/laptop wallet en mobiele wallet zorgt ervoor dat je direct toegang hebt tot jouw digitale bezittingen, of dit nu cryptomunten of andere digital assets zijn. Met de handige dashboard-functie zie je ineens de stand van zaken van jouw gemengde portefeuille. Ook hier is het gebruik van de app gratis en betaal je alleen een percentage bij transfer. Je kunt de Jaxx-app hier downloaden.

Andere crypto wallets

Uiteraard zijn er ook andere crypto wallets mogelijk, zoals bijvoorbeeld een paper wallet. Deze kan je zelf maken door de code eenvoudig op te schrijven. Ook zijn er diverse programma’s die paper wallets genereren. Wij zijn echter zeer terughoudend om dat soort software te bespreken, aangezien er grote kans op malversaties is. Daarnaast is een paper wallet onherstelbaar in geval van diefstal of verlies.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.