Bestuursraad van Hedera versterkt met top vijf Britse universiteit

Hedera Hashgraph’s arsenaal van 39 leden van de wereldwijde bestuursraad is officieel versterkt met de London School of Economics and Political Science (LSE). Haar plaats wordt bevestigd als de tweede academische instelling die het blockchain-platform ondersteunt na de toelating van University College London vorig jaar.

Hedera Hashgraph is een enterprise-grade gedistribueerde grootboektechnologie die is ontworpen om de creatie van nieuwe en bestaande webapplicaties in de gedecentraliseerde economie te ondersteunen. Het bestuur consortium bestaat uit gevestigde marktleiders zoals Google, IBM, Boeing en Chainlink Labs. De leden beloven Hedera’s ambities te ondersteunen bij het uitbreiden van zijn gedecentraliseerde open-source grootboeknetwerk.

Door knooppunten op de openbare blockchain op te zetten en te onderhouden, stemmen uit te brengen over cruciale softwarebeslissingen en de publiciteit voor het werk van het platform te vergroten, vervullen de leden deze plicht. Om ervoor te zorgen dat de democratische beginselen worden gehandhaafd, wordt het lidmaatschapsmodel aangedreven door een roulatiesysteem van drie jaar.

De instelling zal zich richten op het bevorderen van haar ontwikkeling over blockchain en gedistribueerde grootboektechnologie (DLT). De instelling wordt vertegenwoordigd in deze onderneming door haar educatieve filantropische tak LSE Enterprise. Deze is ontworpen om de toepassing van haar academische expertise en intellectuele middelen mogelijk te maken en te vergemakkelijken.

Deze stap zal de ambities van de instelling bij de overgang van academisch onderzoek naar praktijkgerichte toepassingen verder ondersteunen. Omdat het al een sterke kennis van deze opkomende sectoren heeft opgebouwd door haar werk met regelgevende instanties en Centrale Banken.

LSE-studenten en docenten krijgen in de praktijk de kans om hackathons, seminars over thought leadership en onderzoeksinitiatieven bij te wonen om hun kennis van technologieën in de sector te vergroten. Senior onderzoek medewerker bij LSE, Thamim Ahmed, werd gecontacteerd door Cointelegraph voor meer inzicht in de implicaties van het gebruik van blockchain voor sociale en duurzaamheidsinitiatieven.

Ahmed gaf aan dat de COVID-19-pandemie en de klimaatcrisis de noodzaak aantonen voor onderzoek naar nieuwe modellen en oplossingen. Verder in hoe organisaties en bedrijven duurzaam opereren en samenwerken in steeds onzekere tijden. LSE-academici zullen onderzoeks- en innovatiemogelijkheden bieden om voorop te lopen over thought leadership in maatschappelijk impactvolle nieuwe bestuursstructuren voor Web 3.0-platforms.

Dit wordt bereikt met het lidmaatschap van Hedera’s Governance Council, samen met 21 andere toonaangevende ondernemingen, volgens Ahmed. De opname van LSE in de raad van bestuur toegang bieden tot een uitgebreid netwerk van professionals en contacten in de industrie op het snijvlak van Web 3.0-ontwikkelingen. Bekeken vanuit het perspectief van Hedera.

Universitair hoofddocent informatiesystemen en innovatie bij LSE, Carsten Sørensen, deelde zijn mening over de samenwerking. Hij vindt dat het toetreden tot de Hedera Governing Council een belangrijke stap voorwaarts is in de uitbreiding van hun onderzoekssamenwerking en het delen van kennis over digitale transformatie. Ze willen hun onderzoek voetafdruk aanzienlijk vergroten door dit te doen, om te begrijpen hoe DLT en blockchains een positieve impact kunnen hebben op de samenleving door baanbrekende digitale duurzame projecten.

Mance Harmon, Hedera Hashgraph CEO en medeoprichter, deelde ook zijn mening. Hij verklaarde dat de opname van LSE, als een wereldberoemde, vooraanstaande academische instelling, in de Hedera Governing Council een fantastische ontwikkeling voor hun gemeenschap en de hele gedecentraliseerde economie.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo