Bijna $ 60 miljoen aan cryptovaluta opgehaald door Exodus Wallet in gereguleerd aanbod

In slechts vijf dagen heeft Exodus, aanbieder van crypto-portemonnees, meer dan $ 59 miljoen opgehaald toen investeerders ernaartoe stroomden om deel te nemen aan het openbare aanbod. Donderdag begon Exodus Movement Inc., een bedrijf gevestigd in Delaware, met de verkoop van aandelen in een verkoop die werd goedgekeurd door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission.

De aandelen waren genoteerd voor $ 27,42 per stuk, met een maximale investering van 2.733.229 aandelen. Het aanbod zal worden gesloten zodra het maximale biedingsbedrag van $ 75 miljoen is bereikt, volgens een rapport op maandag. Voor 80% is het crypto-wallet bedrijf al op weg het doel te bereiken, met deelname van meer dan 4.000 investeerders.

Het merendeel van de investering was afkomstig van detailhandelaren of niet-geaccrediteerde investeerders. Terwijl slechts 8% van het totaal afkomstig was van geaccrediteerde investeerders, merkte het bedrijf op. Het bedrijf werd door de Regulation A-verkoop in staat gesteld om verder te reiken dan investeerders met een groot financieel vermogen. En werd deelname aangeboden aan degenen die vaak niet bij de verkoop van effecten betrokken zijn.

De verkoop was echter alleen beschikbaar voor in de VS gevestigde investeerders, met uitzondering van de staten Arizona, Texas en Florida. In plaats van fiat te accepteren, accepteerde Exodus alleen betalingen in Bitcoin (BTC), Ether (ETH) of USD Coin (USDC). Momenteel onderzoekt Exodus partnerschappen met alternatieve handelssystemen die mogelijk de beschikbaarheid van de aandelen zouden kunnen vergroten.

Volgens het rapport van maandag is het bedrijf van plan om de gewone aandelen van klasse A beschikbaar te stellen voor verhandeling op verschillende platforms, zoals tZero. Binnen negen maanden na dit aanbod. TZero is een SEC-conform handelsplatform voor beveiligingstoken en een dochteronderneming van Medici Ventures. Laatste is zelf een dochteronderneming van online retailer Overstock.

De aanbieder van multi-asset-software wallets beweert het grootste gereguleerde crypto-aanbod tot nu toe te hebben voltooid. Echter, die onderscheiding zal waarschijnlijk niet langer dan een dag duren. Coinbase heeft zijn aandelen op de Nasdaq-beurs gezet, wat ongetwijfeld het grootste crypto-aanbod ooit zal zijn. De waarderingen voor het bedrijf lagen, zodra het openbaar werd, tussen $ 60 miljard en $ 140 miljard.

Bovendien was het sentiment overweldigend positief, zowel op de cryptomarkten als op de traditionele financiële markten.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.