Search
Close this search box.

Binance Alternatief

Binance shortenBinance geniet een enorme populariteit onder de online crypto uitwisselingsplatformen met als belangrijkste voordelen dat het minimale opnamekosten rekent, terwijl het geïnteresseerde handelaren en investeerders de kans biedt om een grote verscheidenheid aan verschillende cryptocurrencies te kopen en uit te wisselen.

Waarom zou u een alternatief willen voor BINANCE?

Binance is een relatieve nieuwkomer op de scène van cryptobeurzen, aangezien het zo’n drie jaar geleden werd gelanceerd, maar het is er niettemin in geslaagd om enorme aantallen en volumes aan te trekken dankzij zijn massale aanbod van verschillende cryptocurrencies, vooral enkele minder bekende die voornamelijk in China worden gebruikt. Binance is een zeer innovatieve en toekomstgerichte beurs, die veel van de reeds bestaande normen in de wereld van cryptobeurzen revolutioneert en vaak met succes een buzz creëert rond zijn naam en wat het aanbiedt.

Naarmate het zijn aanwezigheid in de online cryptobeurzen industrie consolideert, wordt duidelijker voor cryptoliefhebbers wat Binance aanbiedt en hoe dit verschilt van zijn concurrenten. Dit duidelijker beeld, gekoppeld aan het feit dat de markt van cryptobeurzen in een ongelooflijk tempo groeit en betekent dat geïnteresseerde gebruikers verwend worden met keuze en gebruik kunnen maken van een van de talrijke exchanges in de buurt, spoort sommigen aan om hun beslissing om zich bij Binance aan te sluiten te herzien en rond te kijken op zoek naar mogelijke betere alternatieven.

Achter deze beslissing schuilen enkele aspecten van de aard en het aanbod van Binance, die verbetering verdienen of frustratie of twijfels in de hoofden van Binance-gebruikers veroorzaken:

Niet de gemakkelijkste en beste optie voor beginners

Omdat Binance aanzienlijk meer crypto’s en vooral altcoins aanbiedt en complexere tools en extra diensten aanbiedt, is het misschien te ontmoedigend voor nieuwelingen. In feite was het tot voor kort onmogelijk om crypto’s op Binance te kopen met fiatvaluta’s en dus was het standaard ook onmogelijk voor Binance om je eerste aanloophaven te zijn. In wezen moest je naar een andere beurs gaan om crypto te verkrijgen en met fiat te betalen, om vervolgens naar Binance te gaan om transacties te verrichten met de crypto die je had verkregen. Een andere barrière, vooral voor casual gebruikers en onervaren gebruikers, die waarde hechten aan snelheid en gemak, is dat Binance het gebruik van debet- of kredietkaarten niet aanvaardt of accommodeert als stortingsmethode.

Vertragingen en onbereikbaarheid van klantenondersteuning

Er zijn klachten over het reactievermogen en de beschikbaarheid van de klant ondersteuning Binance’s, kritiek meestal dat er geen direct contact telefoonnummer en dat andere elektronische communicatiemethoden waren niet zo responsief, vaak dagen duren om terug te keren naar is gebruikers. Dit is begrijpelijk vooral perioden van veel verkeer, vraag en volumes en Binance heeft inderdaad ervaren dergelijke tijden van gelijktijdige onboarding enorme aantallen nieuwe gebruikers. Het is ook waar dat ze lijken te hebben verworven meer customer support personeel om te voldoen aan de hogere vraag, maar customer support kwaliteit en beschikbaarheid is van cruciaal belang, vooral voor beginners.

Beveiliging en transparantie zorgen

Beweringen dat het werd gehackt die later werden weerlegd en een debat over waar het hoofdkantoor is gevestigd, dat, na de verduidelijking van de Maltese autoriteiten dat het niet bij hen is geregistreerd en niet is toegestaan om vanaf hun grondgebied te opereren, nog steeds een mysterie van een soort blijft, kan sommige potentiële of zelfs bestaande Binance-gebruikers afschrikken. De handel in cryptovaluta is een enorm riskante onderneming gezien de extreme volatiliteit van cryptomunten als activa en het feit dat de crypto-industrie in het algemeen voortdurend wordt geteisterd door hackers en fraudeurs. Het is daarom natuurlijk voor sommige gebruikers, vooral de onervaren, beginnende, om op hun hoede te zijn voor nieuwere gevestigde beurzen en de voorkeur te geven aan meer traditionele, waarvan de staat van dienst en de werking al lang bewezen is veilig en betrouwbaar te zijn, en die transparanter zijn over hun locatie of waarvan de makers met minder onduidelijkheid omringd zijn.

Wat te zoeken in een BINANCE Alternatief?

Als u op zoek bent naar een alternatief voor BINANCE voor uw crypto trading behoeften, dan moet u ervoor zorgen dat het er een is die het beter doet dan BINANCE in de hierboven genoemde aspecten, maar dat het ook kan voldoen aan de vele voordelen die BINANCE haar gebruikers biedt, zoals de enorme verscheidenheid aan cryptomunten en de zeer lage servicekosten die het in rekening brengt.

Voordat u zich aanmeldt bij een crypto exchange, zorg ervoor dat het toegankelijk is vanuit en beschikbaar is in uw eigen land en woonplaats. Controleer ook of de crypto- en alt-munten die u wilt verhandelen worden aangeboden door de specifieke beurs en controleer ook de geaccepteerde stortings- en betaalmethoden om er zeker van te zijn dat ze ten minste enkele bevatten die aan uw behoeften voldoen.

Wees bovendien realistisch over uw eigen vaardigheden en kennisniveau en kies een beurs waar u zich op uw gemak voelt, een die u begrijpt hoe effectief te navigeren en te gebruiken, met andere woorden een beurs waarvan de handelsomgeving zowel eenvoudig als intuïtief is, terwijl het tegelijkertijd extra functies en tools biedt voor degenen die een stap verder willen gaan.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.