Binance, OKEx-betalingspartner Banxa ingesteld om mijlpaal op de beurs te maken

De in Australië gevestigde aanbieder van digitale betalingsinfrastructuur Banxa zal naar verwachting op een Canadese beurs worden genoteerd nadat hij eerder deze maand goedkeuring heeft gekregen van lokale toezichthouders.


Volgens een rapport van Street Talk van de Australian Financial Review wordt verwacht dat de aandelen van Banxa op 25 december voor verhandeling op TSX Venture Exchange worden gelanceerd, met een marktkapitalisatie van bijna $ 50 miljoen.

TSX Venture Exchange is de Canadese openbare durfkapitaalmarktplaats voor opkomende bedrijven. Het wordt beheerd door de TMX-groep, die ook de Toronto Stock Exchange (TSX) bezit en beheert.
De aanbieding wordt beschreven als een wereldprimeur voor dit type cryptocurrency-bedrijf.

“Onze TSX [Ventures] -vermelding … zal van Banxa de eerste crypto-betalingsdienstaanbieder ter wereld maken, wat de broodnodige transparantie en governance naar de crypto-sector brengt”, zei oprichter en voorzitter Domenic Carosa in het rapport.

De beursnotering volgt op een serie A-financieringsronde van $ 2 miljoen in januari, die werd ondernomen om de plannen van het bedrijf om uit te breiden naar nieuwe markten te ondersteunen.

Banxa biedt “internationaal conforme” fiat-to-crypto gateway-services voor crypto-wallets en exchanges zoals Binance, OKEx, Kucoin, Abra en ShapeShift, volgens haar website.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce