Binance rolt tool uit voor belastingrapportage en verlaagt opnamelimieten

Door opnamelimieten en een nieuw belastingrapportagesysteem in te voeren zet Binance zijn inspanningen voort om de dialoog met wereldwijde regelgevers te onderhouden. Op basis van handelsvolumes is Binance ’s werelds grootste cryptocurrency-uitwisseling. Dinsdag kondigde het bedrijf officieel een grote update aan van zijn Know Your Customer-beleid.

Zo worden voor gebruikers die de volledige identiteitsverificatie niet hebben voltooid, de maximale opnamebedragen aanzienlijk verlaagd. Gebruikers die alleen basisaccount verificaties hebben voltooid, kunnen niet meer dan 0,06 Bitcoin (BTC) per dag opnemen. Dit geldt met onmiddellijke ingang voor nieuwe Binance-accounts. Op het moment van schrijven had 0,06 BTC een waarde van ongeveer $ 2.400.

Op Twitter merkte, Binance CEO, Changpeng Zhao op dat het maximale dagelijkse opnamebedrag eerder beperkt was tot 2 BTC, of ongeveer $ 80.000. Binance zal vanaf 4 augustus in fasen nieuwe opnamebeperkingen voor bestaande gebruikers blijven toepassen, volgens de aankondiging. Tegen 23 augustus verwacht de exchange nieuwe opnamebeperkingen volledig te hebben aangenomen.

Voor Binance-gebruikers die volledige identiteitsverificatie hebben voltooid, zal het nog steeds mogelijk zijn om tot 100 BTC per dag op te nemen. Of bijna $ 4 miljoen tegen BTC-prijzen op het moment van schrijven. Volgens de aankondiging worden opnamelimieten dagelijks om 00:00 uur vernieuwd. Woensdag heeft Binance ook zijn nieuwe tool voor belastingrapportage uitgerold.

Het rapportagesysteem is een Application Programming Interface. Binance-gebruikers kunnen hiermee hun cryptotransacties volgen, hun transactiegeschiedenis overdragen aan externe leveranciers en direct overzichten krijgen van hun lokale belastingverplichtingen. De beurs heeft een bredere strategie om gebruikersbescherming en protocollen voor risicobeheer uit te breiden. Het nieuwe initiatief maakt deel uit van deze bredere strategie.

Gebruikers kunnen nu een belastingtool van derden selecteren om hun transactiegeschiedenis over te dragen, volgens de instructiepagina voor belastingaangifte van Binance. De beurs waarschuwde dat Binance geen specifieke belastingtoolsoftware van derden onderschrijft.

Bij het selecteren van belastinghulpmiddelen van derden zegt Binance verder dat gebruikers hun eigen discretie moeten gebruiken en/of hun persoonlijke belastingadviseur moeten raadplegen, op basis van hun persoonlijke belastingomstandigheden en -vereisten. Op een verzoek om informatie over het gebruik van de nieuwe tool voor gebruikers van Binance in de VS, reageerde Binance niet onmiddellijk.

Binance neemt agressief nieuwe handelsbeperkingen aan in een schijnbare poging om te reageren op het aanhoudende wereldwijde optreden van regelgeving op de beurs. Het nieuws komt te midden van deze nieuwe handelsbeperkingen van Binance. De beurs heeft deze week margehandelsparen verwijderd voor drie fiat-valuta’s, waaronder de euro, de Australische dollar en het Britse pond sterling.

Ook is het futures-handelsplatform van Binance begonnen met het verminderen van de maximale hefboomposities van 125X naar 20X. Dinsdag liet Zhao ook doorschemeren dat hij misschien bereid zou zijn af te treden als CEO als er iemand met een sterke regelgevende achtergrond beschikbaar zou zijn. Hij merkte echter op dat er geen onmiddellijke plannen zijn om hem als CEO te vervangen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.