Search
Close this search box.

Bitcoin bereikt het hoogste punt van 2 weken en breekt de laatste grote weerstand voor $ 20K

Bitcoin (BTC) bereikte zijn hoogste niveau in twee weken op 15 december, toen nieuwe bullish actie de grootste cryptocurrency naar bijna $ 20.000 bracht.

Hoogste BTC-prijs sinds 1 december

Gegevens van Cointelegraph Markets, TradingView en Coin360 laten zien dat BTC / USD $ 19.760 bereikte tijdens de handel op woensdag.

Deze beweging keert het bearish sentiment om, dat de markt pas dinsdag kenmerkte. Nadat Bitcoin sinds het begin van de maand de weerstand tussen $ 19.500 en $ 20.000 niet had gekraakt, zag Bitcoin dieptepunten van $ 17.550 voordat het naar boven omkeerde.

Deze week werd de heropkomst van kopersondersteuning geïntensiveerd, waarbij Bitcoin een duidelijk verlangen toonde om de grote verkopersmuur voor $ 20.000 voor eens en voor altijd te vernietigen.

Zoals Cointelegraph opmerkte, staat Bitcoin boven de $ 20.000 weinig in de weg, aangezien het onbekend terrein raakt, met slechts kleine verkopen gepland op hogere niveaus, blijkt uit gegevens.

“#Bitcoin breekt boven de weerstandszone, die dicht bij een nieuw recordniveau ligt. Bullish! ” Cointelegraph Markets-analist Michaël van de Poppe vatte voor Twitter-volgers de nieuwste bewegingen samen.

“Je zou echter willen dat deze rode zone van $ 19.400–19.500 wordt ondersteund. Als dat gebeurt, kan de prijs doorlopen naar $ 20.500–21.000. “

Kwantiteits-analist PlanB suggereerde ondertussen dat rapporten van de Verenigde Staten die het eens waren over een coronavirus-stimuleringspakket van $ 900 miljard bijdroegen aan de winst van Bitcoin.

Op het moment van de pers omcirkelde Bitcoin $ 19.700, omdat de volatiliteit op korte tijdsbestekken bleef toenemen. De aandelenmarkten gingen die dag ook omhoog.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.