Bitcoin in 2020 het meest winstgevend, maar financials investeren niet?!

De dagen worden korter en we gaan langzaam richting kerst. Tijd voor de cryptovergelijkingen, lijstjes en vooruitzichten. Het eerste onderzoek naar de Bitcoin in 2020 komt voorbij en dat begint gelijk opmerkelijk. Financiële professionals zien grote winstmogelijkheden, maar ze investeren niet. Hoe kan dit?

[affcoups id=”2229″]

Hoe zien financials de Bitcoin in 2020?

Het onderzoeksbureau Chainalysis deed onderzoek onder 350 financiële managers en hun gedachten over de Bitcoin in 2020. Ze vroegen onder meer welke investering volgens hen in 2020 het meest kansrijk zou worden. Hieronder zie je een overzicht met hun antwoorden.

Bitcoin in 2020 winstgevender dan andere beleggingsmogelijkheden?
Volgens financials is Bitcoin in 2020 winstgevender dan andere beleggingsmogelijkheden. Bron: Chainalysis.

Waarom investeren financials niet in de Bitcoin (BTC) in 2020?

Gek genoeg ontkennen veruit de meeste ondervraagden dat zij voornemens zijn om volgend jaar in cryptomunten te investeren. Als een financieel professional niet wil investeren in de, in zijn/haar ogen, meest profijtelijke mogelijkheid is er meer aan de hand. Dat blijkt in dit geval te kloppen. De ondervraagde professionals zijn klaarblijkelijk risicomijdend en beschikken over een hoge morele standaard. Dit zien we als men hen vraagt waarom zij niet in de Bitcoin (BTC) investeren.

Financials investeren niet in de Bitcoin in 2020 vanwege juridische en praktische complicaties. Bron: Chainalysis

Het blijkt dus dat met name de mogelijkheid dat men de Bitcoin voor illegale activiteiten gebruikt een dealbreker is voor deze professionals, terwijl zij ook twijfelen of zij wel aan de regelgeving kunnen voldoen.

Jij kan de Bitcoin in 2020 populairder maken bij financials

Hoe meer vraag er naar Bitcoin is, hoe sneller de prijs weer kan stijgen. Er is dus baat bij dat de financiële professionals wel instappen. Daar kan jij hen mooi een handje bij helpen. Het kan namelijk nooit kwaad om met een financieel expert over jouw investeringen te praten. Ook kun je dan direct even vragen of cryptovaluta in jouw beleggingsportefeuille passen. We zien namelijk dat juist toenemende vraag van klanten de belangrijkste reden voor de professionals kan zijn om hun standpunt te herzien.

Pas als de klant erom vraagt zal de financial groen licht krijgen voor beleggen in Bitcoin in 2020.
Pas als de klant erom vraagt zal de financial groen licht krijgen voor beleggen in Bitcoin in 2020… Bron: Chainalysis

[affcoups id=”3782″]

Het lijkt erop dat de particuliere investeerder in Bitcoin zich, mits hij/zij niet te moralistisch ingesteld is en wat risico’s durft te nemen, volgend jaar wel eens een rijk man/vrouw kan weten. Uiteraard houden we je (ook in het nieuwe jaar) op de hoogte.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.