Search
Close this search box.

Bitcoin klaar voor verdere stijging richting de $12.000? (Bitcoin Update 11-10-2020).

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Vandaag weer een nieuwe koers update. Deze keer bespreken we Bitcoin in de video en is de coin van de week Binance Coin (BNB). Ben jij nou benieuwd wat we kunnen verwacht? Bekijk dan de video en lees de onderstaande analyse!

 

de week: Binance Coin (BNB)

Als we naar Binance coin (BNB) kijken zien we dat we een mooi patroon vormen. We vormen namelijk een ascending triangle. Dit is een patroon die volgens de theorie vaker naar boven dan naar beneden uitbreekt. Gezien de prijsactie op dit moment is het een continuation patroon. Wanneer we de $29,27 breken kunnen we spreken van een ascending triangle break en dan is de kans enorm groot dat we een stijging gaan zien richting de $31,27. Mocht je deze stijging nou mee willen pakken kun je een entry maken op de terugtest van de gebroken resistance op $29,27.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken!

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.