Search
Close this search box.

Bitcoin kopen bij Skrill

De afgelopen jaren heeft Bitcoin een enorme groei en populariteit doorgemaakt. Het is een fascinerend financieel instrument geworden, zowel voor individuele investeerders als grote financiële instellingen. Deze groeiende interesse komt voort uit de unieke eigenschappen van Bitcoin, zoals decentralisatie, een beperkte voorraad en het potentieel voor aanzienlijke waardestijging.

Echter, het kopen van Bitcoin verloopt vaak niet rechtstreeks via traditionele banken zoals Skrill. In plaats daarvan spelen banken een ondersteunende rol in het proces. Klanten die via Skrill Bitcoin willen kopen, moeten dit doen via een crypto exchange.

Skrill vergemakkelijkt de transactie door als tussenpersoon op te treden bij het overmaken van geld naar de exchange. Hoewel dit proces indirect is, biedt het Skrill-klanten een veilige en toegankelijke manier om te investeren in Bitcoin via Skrill. Het laat ook zien hoe traditionele financiële instellingen langzaam maar zeker hun weg vinden in de wereld van cryptocurrencies.

Eenvoudig Bitcoin kopen bij Skrill - Stappenplan

Stap 1: Maak een crypto wallet aan bij Bitvavo: 

Begin met het aanmaken van een crypto wallet bij Bitvavo. Dit is een belangrijke stap voor het veilig beheren van je digitale valuta.

Stap 2: Geld storten naar je account via Skrill: 

Vervolgens kun je geld overmaken naar je Bitvavo-account vanaf je Skrill-rekening. Dit is nodig om Bitcoin te kunnen kopen op de exchange.

Stap 3: Bitcoin kopen op de exchange: 

Zodra het geld op je Bitvavo-account staat, kun je eenvoudig Bitcoin kopen op de exchange. Volg de instructies op Bitvavo om je transactie te voltooien.

Stap 1: Open een crypto wallet bij Bitvavo

 • Start met het invullen van de vereiste gegevens: Ga naar de registratiepagina van Bitvavo en vul je e-mailadres, voornaam, achternaam en wachtwoord in. Selecteer ook het land waar je woont. Let op: alleen Europese inwoners kunnen een account openen bij Bitvavo.
 • Beantwoord extra vragen: Geef antwoord op enkele vragen over waarom je Bitvavo wilt gebruiken en de herkomst van het geld. Dit is nodig volgens de voorschriften van De Nederlandsche Bank om witwassen te voorkomen.
 • Bevestig je identiteit: Verifieer jezelf door een kopie van een geldig identiteitsbewijs te verstrekken met daarop je naam, nationaliteit, geboortedatum, uitgiftedatum, vervaldatum, het land van uitgifte, je foto en documentnummer.
 • Doe een storting: Koppel je bankrekening aan je Bitvavo-account door geld over te maken van een rekening op jouw naam.
 • Beveilig je account: Voor extra beveiliging is het aan te raden om je telefoonnummer te bevestigen en tweestapsverificatie (2-FA authenticatie) in te schakelen.

Stap 2: Geld storten van Skrill naar Bitvavo

 • Gebruik van iDEAL: Voor Nederlandse gebruikers is iDEAL een populaire en kosteloze methode om geld over te maken. Het gestorte bedrag wordt vrijwel direct toegevoegd aan je Bitvavo-account.
 • Stortingsproces: Log in op je Bitvavo-account, ga naar ‘Storten €’, selecteer ‘iDEAL’ als betaalmethode, kies je bank, voer het gewenste bedrag in en bevestig de storting.
 • Beperkingen en kosten: Voor iDEAL-transacties geldt een maximum van € 10.000 per transactie, maar je kunt meerdere betalingen achter elkaar doen. De kosten voor iDEAL-transacties zijn doorgaans minimaal, vaak slechts een kleine bijdrage van € 0,25.

Stap 3: Bitcoin verwerven met je gestorte geld

 • Het aanschaffen van Bitcoin via het dashboard: Zodra je geld hebt gestort, kun je eenvoudig Bitcoin verkrijgen via het dashboard van Bitvavo. Navigeer simpelweg naar de Bitcoin-sectie en maak je aankoop.
 • Specificeer je aankoop: Geef aan hoeveel Bitcoin je wilt kopen. Je krijgt direct een overzicht van de hoeveelheid Bitcoin die je ontvangt voor dat bedrag, inclusief de bijbehorende transactiekosten.
 • Transactiekosten: Bitvavo hanteert lage transactiekosten in vergelijking met andere aanbieders. Bovendien kunnen nieuwe accounts zelfs tot € 1000 handelen zonder transactiekosten gedurende hun eerste week.

Deze methode biedt een georganiseerde en intuïtieve manier om Bitcoin aan te schaffen via ING, waarbij Bitvavo optreedt als een betrouwbaar en gemakkelijk toegankelijk platform.

Waarom Bitcoin (nog) niet rechtstreeks bij Skrill te koop is

Bitcoin en andere cryptocurrencies zijn nog vrij nieuw in de financiële wereld sinds hun oprichting in 2009. Traditionele banken, waaronder Skrill, zijn nog steeds bezig met het begrijpen en integreren van deze nieuwe technologieën in hun bestaande systemen.

De belangrijkste redenen waarom je nog geen Bitcoin rechtstreeks bij Skrill kunt kopen, hebben te maken met de complexe regelgeving rondom cryptocurrencies, de volatiliteit van de markt en het beschermen van klanten tegen mogelijke hoge risico’s die gepaard gaan met investeren in crypto.

Banken benaderen deze innovatieve markt voorzichtig en houden nauwlettend toezicht op veranderingen in het regelgevingslandschap. Ze willen ervoor zorgen dat ze hun klanten op een veilige en verantwoorde manier kunnen laten deelnemen aan deze nieuwe vorm van investeren.

Alternatieve platformen voor het kopen van Bitcoin!

Naast de gedetailleerde gids voor het kopen van Bitcoin via Skrill en Bitvavo, zijn er andere platforms waar je Bitcoin en andere cryptocurrencies kunt verkrijgen. Hier zijn enkele interessante opties:

 1. Finst: Finst biedt een breed scala aan financiële diensten, waaronder mogelijkheden om te investeren in cryptocurrencies. Het is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een alles-in-één financiële oplossing.
 1. Coinmerce: Coinmerce is een ander populair platform waar je verschillende cryptocurrencies kunt kopen, verkopen en beheren. Dit platform staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en klantenservice.

Elk van deze platforms heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Verken ze om te ontdekken welk platform het beste past bij jouw behoeften en voorkeuren.

FAQ

Op dit moment is het niet mogelijk om direct Bitcoin te kopen via Skrill. Om Bitcoin aan te schaffen, dienen klanten eerst een account te openen bij een crypto exchange. Vervolgens kunnen zij geld overmaken vanaf hun Skrill-rekening naar dit exchange-account om Bitcoin te kunnen kopen.

Normaal gesproken brengt Skrill geen extra kosten in rekening voor het overmaken van geld naar een crypto exchange. Echter, de exchange zelf kan wel transactiekosten vragen voor het kopen van Bitcoin. Het is verstandig om deze kosten van tevoren te controleren, aangezien ze per exchange kunnen verschillen.

De snelheid van het kopen van Bitcoin via Skrill hangt af van hoe lang het duurt voordat je bankoverschrijving is verwerkt naar de crypto-exchange, en hoe snel de exchange zelf werkt. Over het algemeen verlopen iDEAL-transacties snel, en wordt het geld vrijwel direct bijgeschreven op je exchange-account, waardoor je meteen Bitcoin kunt kopen via Skrill.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.