Search
Close this search box.

Bitcoin-pionier voorspelt $ 1T BTC-marktkapitalisatie tegen 2022 of ‘eerder’

Bitcoin (BTC) die tegen 2025 een marktkapitalisatie van 1 biljoen dollar zal bereiken, is “conservatief”, en het zou zelfs in minder dan twee jaar kunnen stijgen tot datzelfde niveau.

Dat was volgens Blockstream CEO Adam Back, die maandag een frisse bullish BTC-prijsvooruitzichten leverde.

Back reageerde op een rapport van Yassine Elmandjra, een crypto asset analist werkzaam bij beleggingsadviseur Ark, die in september een Bitcoin marktkapitalisatie voorspelde van 1 tot 5 biljoen dollar in uiterlijk 2030.

Ark staat bekend om zijn enthousiaste prijsvoorspellingen voor Tesla aandelen, die in 2020 een ongelooflijke stijging kenden.

“Conservatief. Ik zou zeggen dat #bitcoin waarschijnlijk binnen 2 jaar een marktkapitalisatie van 1 biljoen dollar ziet, maar waarschijnlijk eerder. 1 biljoen dollar is ongeveer BTC 50k, ”zei hij.

Vanaf oktober bedraagt ​​de marktkapitalisatie van Bitcoin iets meer dan 198 miljard dollar. Om de prognose van Back uit te laten komen, zou de markt tegen 2022 een stijging van 400% moeten zien.

Ter vergelijking: begin oktober, twee jaar geleden, in 2018, bedroeg het cijfer 114 miljard dollar. BTC / USD handelde op 6.600 dollar, twee maanden voor de pit van zijn bear markt die een dieptepunt bereikte op 3.100 dollar.

Analisten die wedden op een uitbraak

Verdere reacties op Ark waren onder meer de on-chain gegevensbron Ecoinometrics, waaruit bleek dat een Bitcoin marktkapitalisatie van 2 biljoen dollar gelijk is aan die van Apple.

BTC/USD zou onder dergelijke omstandigheden worden verhandeld tegen 100.000 dollar, terwijl het paar, om gelijk te zijn aan goud, 500.000 dollar zou moeten bereiken.

Zoals Cointelegraph meldde, is de prijsactiviteit van Bitcoin momenteel veel ingetogener, waarbij analisten meer zijwaartse actie verwachten om de rest van het jaar te karakteriseren.

Tegelijkertijd neemt de verwachting toe op BTC/USD, waarbij de correlatie met traditionele macroactiva wordt opgegeven en stijgt in overeenstemming met historisch gedrag, specifiek gericht op voorspellingen van de stock-to-flow-prijsvoorspellingsmodellen.

Stock-to-flow vraagt ​​om een ​​gemiddelde prijs van 288.000 dollar tijdens de huidige halveringscyclus, die begon in mei en zal duren tot 2024.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.