De wallet van Robert groeit ook in week 3 fijn aan. Kijk maar!

Drie weken geleden gingen wij als eerste cryptocommunity van Nederland van start met live beleggen. Na het dubbele rendement van vorige week lag de lat hoog. Een negatief begin van de koersen eerder deze week maakte het spannend. Kon de wallet van Robert met het platform van Bitcoinmeester deze week wel winst maken? Robert laat het zien

Mijn beleggingen via Bitcoinmeester

Vorige week hadden we een rendement in dubbele cijfers en leek de rally van de Basic Attention Token (BAT) ten einde. Tijd voor een wissel. Ik koos een wijziging naar VechainThor (VET).  De overige munten, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Binancecoin (BNB) en Tezos (XTZ) hield ik aan.

[affcoups id=”2543″]

Hoe verliep de week?

Mijn account bij Bitcoinmeester kleurde aan het begin van de week onverwacht rood. Ik kon direct zien wat de impact op mijn investeringen was en had me vooraf voorgenomen bij bepaalde grenzen te wisselen. Hoewel alle koersen aan het begin van de week negatief waren werden mijn grenzen niet bereikt. Ik heb dan ook vastgehouden aan mijn investeringen.

Ondanks dat de markt na een negatieve periode en wat herstel neutraal presteert heb ik toch een aantal mooie resultaten kunnen bereiken. Dit komt met name door Tezos (XTZ), die voor de tweede week op rij rendementen in dubbele cijfers levert. Hoewel de VeChain (VET) ook rendement opleverde had ik beter bij Basic Attention Token (BAT) kunnen blijven. Ik heb mij dus iets te veel blind gestaard op technische cijfers.

De markt is momenteel niet volatiel en de koersbewegingen zijn redelijk vlak. Er was dus geen reden om een wissel aan te brengen.

Wat was het rendement van de wallet van Robert?

Door vast te houden aan mijn koers haalde ik in totaal een rendement van 6,34 %. Reageer gerust via ons Twitter-account of jouw investeringen beter rendeerden.

Hoe ziet de Wallet van Robert eruit?

Hieronder zie je voor de zekerheid nog een keer de portefeuille die ik bij Bitcoinmeester opbouwde. Overigens zie je bij Bitcoinmeester meer resultaten en grafieken in één handig overzicht. Je kunt dan direct aan jouw technische analyses werken.

Mijn actuele wallet ziet er als volgt uit:

[ninja_tables id=”2558″]

Vooruitzichten voor de komende week

Op dit moment (28 maart rond 18.00 uur) is de Bitcoin en top-10 redelijk vlak en is de top 25 volatieler. We zien dat de Bitcoin-koers weer richting de kritieke grens van $ 4.000,- beweegt, dus let ik scherp op de koersontwikkeling, aangezien er indicaties zijn voor een koersdaling. Voor alle vijf mijn cryptomunten geven de statistieken op basis van de trends aan dat het verstandig is om ze te houden. De statistieken op basis van andere technische factoren zijn minder eenduidig. Het is dus zaak de markt nauwgezet te volgen. Ik verwacht dus dat er een aantal transacties zal doen. Ik blijf dus alert en informeer jullie direct op Twitter. Daar kunnen jullie ook resultaten delen en koersverwachtingen bespreken. Ik ben benieuwd wie ik tegenkom.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.