WildFM gaat aan de slag met crypto op de radio, dat bericht viel in onze inbox deze week. Het bericht bevatte namelijk een aankondiging van een samenwerking tussen BitcoinMeester en WildFM.

- Advertentie -

Waarom is dat zo bijzonder?

Het is op zich natuurlijk niet zo bijzonder dat er een radiozender en een commercieel bedrijf een samenwerking aangaan. Het onderwerp maakt het voor ons wel interessanter.

We zien de crypto-exchanges steeds meer mainstream gaan qua adverteren. Waar zij voorheen vooral online marketing bedreven, zijn er steeds meer platformen die de algemene media opzoeken. Zo werkte Litebit op primetime samen met RTL 4 en nu horen we dus ook BitcoinMeester op de radio.

Hoe dan precies?

De samenwerking gaat verder dan een aantal reclamespotjes die regelmatig voorbij komen. In de uitzending roepen DJ’s de luisteraars op om actief deel te nemen aan de winacties waarna er, hoe kan het ook anders, cryptoprijzen gewonnen kunnen worden.

TIP
Prijsbewust crypto handelen
Prijsbewust crypto handelen
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester.
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester. Show Less

Ook geven zij wekelijks een crypto-update, waarin het laatste cryptonieuws voorbij komt. Stel, je hebt CryptoClan nog niet gelezen en de radio op vrijdagmorgen aan staan, dan ben je toch op de hoogte van het laatste actuele nieuws op het gebied van crypto.

Hoe dan ook, het is interessant om te zien dat crypto-platformen steeds meer de grote massa opzoeken in Nederland, ook ruim na de grote Bitcoin-hype van eind 2017.

Overigens is Bitcoinmeester als het goed is geen onbekende meer aangezien onze hoofdredacteur Robert via hun platform de wallet van Robert beheert.

- Advertentie -

 

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!
Inschrijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here