Black Christmas voor handelaar die $1,8 miljoen aan 1inch-tokens misloopt

Het plan van een cryptohandelaar loopt in de war om veel te winnen van de 1 inch airdrop.

Productieve DeFi-gebruikers vonden op de eerste kerstdag een verrassing in hun kous dankzij een eenhoorn die een beetje op Kurt Russell lijkt: gedecentraliseerd exchange platform 1inch lanceerde zijn governance- en utility-token 1INCH dat een piek bereikte van bijna $2,80 per token, kort na de release.

Terugkerend naar de release van het Uniswap-token tijdens de zomer – een gebeurtenis die velen vergeleken met een ‘DeFi-stimuluscheck’ – werd het token via een ‘airdrop’ verdeeld over portefeuilles die het platform hadden gebruikt voor transacties of die in de verleden. Ongeveer 1.600 tokens werden ontvangen door de gemiddelde gebruiker, en een gelukkige handelaar verzilverde zelfs meer dan $20 miljoen.

Tenminste kwam één handelaar echter iets slechter uit de giveaway festivities: Twitter-gebruiker @timoharings, wiens plan om $1,8 miljoen aan tokens te verdienen, net niet in aanmerking kwam voor de distributieparameters.

Harings vertelde in een virale tweet hoe hij 500 Metamask-portefeuilles had gemaakt en een enkele transactie op elk had uitgevoerd om ze in aanmerking te laten komen voor de drop. Geen van de wallets heeft er echter één ontvangen omdat de noodzakelijke drempels voor transactiebedragen niet zijn overschreden –

Een 23-jarige uit Duitsland die sinds 2018 fulltime handelt, Harings, vertelde dat het planningsproces moeilijk was in een interview aan CoinTelegraph. Hij gooide de formulering van 1inch-artikelen over om zijn strategie te bedenken en besloot uiteindelijk om elk van de 500 wallets te zaaien met crypto ter waarde van $30 om een transactie te plaatsen.

In het woorden van Harings – “Als non-programmeur was ik op zoek naar eenvoudige manieren om het te scripten, maar uiteindelijk deed ik het handmatig. Ik dacht dat ik bijna geen tijd meer had, want de momentopname had “elke dag” in oktober kunnen zijn toen ik begon“

“Aangezien MetaMask om de een of andere reden niet meer dan 100 portefeuilles kon verwerken, werden het verdelen van geld en het uitvoeren van de daadwerkelijke transacties letterlijk met de hand gedaan op verschillende computers”

Uiteindelijk gaf Harings $8.000 aan gas uit aan transacties, waarbij hij minimaal $250.000 verwachtte. Als zijn wallets zich had gekwalificeerd, zou hij maar liefst $1,8 miljoen hebben ontvangen.

Het was echter niet allemaal een verlies – één van zijn ‘hoofd’ handelsportefeuilles werd meer dan 1.800 tokens laten vallen, hoewel het de kosten van het schema nauwelijks dekte.

Harings blijft opgewekt, hoewel hij toegeeft dat het missen van bijna $2 miljoen niet leuk aanvoelt.

“Er is een deel van mij dat trots is op het idee en het werk dat ik erin heb gestoken en hoe ik het heb ‘opgelost’. Als dit in 2016/17 zou zijn gebeurd, zou het emotioneel veel verwoestender zijn, maar nu in 2020, na alles wat is gebeurd, […] is het verteerbaar.“

Hij verlaat de ervaring met wat zwaarbevochten wijsheid onder zijn riem, evenals een optimistische kijk op zijn toekomstige inkomstenpotentieel.

Verder had hij dit te zeggen:

“Ik heb geleerd om niet te juichen voordat ik de finish passeerde”

“[…] We hebben allemaal nog een behoorlijke hoeveelheid tijd over om het te maken en gaan naar mijn mening de komende 12-18 maanden een wilde rit maken. Niemand heeft die kans nog gemist.”

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.