Search
Close this search box.

Bloomberg suggereert dat Bitcoin volgens deze adoptiestatistiek 15.000 dollar zou moeten zijn

Volgens de Bloomberg crypto-nieuwsbrief suggereert een belangrijke on-chain-indicator dat Bitcoin (BTC) momenteel sterk ondergewaardeerd is.

 

Bloombergs crypto-analist Mike McGlone gelooft dat de recente recordhoogtes in de hashrate van Bitcoin en, nog belangrijker, het 30-daagse gemiddelde van actieve Bitcoin-adressen, een prijsniveau van 15.000 dollar suggereert voor het bedrijfsmiddel:

 

“De hash-snelheid van Bitcoin blijft stijgen en heeft onlangs nieuwe hoogtepunten bereikt. Ook voortschrijdend worden adressen gebruikt. Een topstatistiek voor acceptatie, het 30-dagen gemiddelde van Bitcoin-adressen is gelijk aan de prijs die dichter bij 15.000 dollar ligt wanneer er wordt gemeten op basis van automatisch schalen sinds 2017. ”

 

McGlone is tijdens de ups en downs optimistisch gebleven over Bitcoin. Hij zegt dat Bitcoin een leider lijkt te zijn in “paradigmaverschuiving naar digitaal geld en waardevolle winkels” en hoewel hij toegeeft dat het nog steeds kan mislukken, gelooft hij dat dit onwaarschijnlijk is en concludeert hij:

 

“Onze grafische voorstelling geeft de primaire on-chain-statistieken weer die zouden moeten worden omgekeerd om Bitcoin niet te blijven stijgen in prijs,  de hash-snelheid en actieve adressen.”

 

Het is waar dat ondanks het recente neerwaartse momentum, Bitcoin’s on-chain fundamentals schijnbaar sterk zijn gebleven, hoewel er geen manier is om te weten wanneer en of deze indicatoren zullen leiden tot een prijscorrectie.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.